[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Bradul de aproape 50.000 de euro de la Roma, ironizat pe rețelele de socializare

Bradul de Crăciun de la Roma a stârnit ironii pe bandă rulantă şi numeroase lamentări, devenind o emblemă a tuturor relelor din capitala Italiei.

Majoritatea locuitorilor Romei au rămas stupefiaţi pe 8 decembrie, când au descoperit bradul de Crăciun pregătit de Primărie pentru acest an. După şocul iniţial, criticile au curs gârlă.

Unii nemulţumiţi au criticat stilul ales pentru decorarea bradului, considerându-l „slab şi trist“, în timp ce alţii, mai vechemenţi, l-au comparat chiar cu o perie de toaletă. Nemulţumirea s-a transformat însă în furie când s-a aflat costul bradului, de aproape 50.000 de euro, sau de trei ori mai scump decât precedentul.

Bradul a fost poreclit „Spelacchio“ şi are propriile pagini de Facebook şi Twitter. Printre ironiile şi lamentările legate de „Spelacchio“, locuitorii Romei aduc aminte de numeroasele probleme cu care se confruntă, precum murdăria de pe străzi, degradarea monumentelor şi proasta administrare a oraşului. Însă primarul Romei, Virginia Raggi, are o părere diferită, apreciind că bradul este „decorat cu simplitate şi rafinament“.

Aici găsiți pagina bradului „Spelacchio“

 

Lasă un răspuns