[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

BRAVO Hackerilor români!

Hackerii au spart site-ul britanic Daily Telegraph și au lăsat un mesaj dur în care se specifică faptul ca „Țiganii nu sunt români, idioților!”.

Hackerii au atacat site-ul și au postat alături de câteva remarci la adresa britanicilor și drapelul României.

Ne-am săturat să vedem cum niște gunoaie ca voi încearcă să își bată joc de țara noastră. Să ne creați o imagine cu totul alta față de cea reală și numindu-ne romanian gypsies difuzând emisiuni de tot câcatul gen Top Gear. Dacă ați avut tupeul să enervați o țară întreagă, aflați că nu ne vom opri aici!”,

este mesajul postat de hackeri. Mesajul se încheie cu fraza:

Ghiciți ce, țiganii nu sunt români, idioților!”

Mesajul conținea si un link catre un site pe care este postata melodia The Lonely Shepherd. Aceasta este interpretata de Gheorghe Zamfir si apare pe coloana sonora a filmului „Kill Bill”, regizat de Quentin Tarantino. Hackerii români au atacat emisiunea Top Gear si pe cei trei prezentatori, care in timpul filmarilor unui episod chiar in tara noastra, au facut cateva remarci considerate jignitoare la adresa Romaniei spunand: „Ne imaginam că în România este plin de vaci si de oameni care arunca cu pietre în tigani”

Hackerii romani nu s-au oprit după ce au spart site-ul publicatiei britanice Daily Telegraph in care au specificat ca „tigani nu sunt romani, idiotilor” si au atacat pe 19 aprilie si site-ul cotidianului francez Le Monde, in care vorbesc de eroii României si de sangele care a fost varsat pentru ca tara noastra sa existe astazi pe harta. Hackerii s-au autointitulat „Romanian National Security” (R.N.S). Paginile site-ului au fost inlocuite cu imaginea drapelului romanesc si cu un mesaj patriotic:

Aceasta nu este o mișcare de rezistență, un protest sau o revoltă. Este strigătul întregului popor român ce face apel la frații noștri care au uitat că și în venele noastre circulă sânge roman. Sângele ce-a fost jertfit și vărsat pe câmpurile de luptă pentru a fi scrisă istoria neamului nostru, cere acum DREPTATE. Eroii patriei noastre nu vor muri niciodată! Vrem să nu se uite CINE l-a vărsat pentru ca România să existe astăzi pe hartă, să le amintim copiilor și nepoților noștri, să îi respectăm cu onoarea cuvenită. Ne-a ajuns atâta batjocură. Țiganii nu sunt români! Nu ei ne-au scris istoria! Când vorbiți de compatrioții noștri nu mai folosiți expresiile „Țigani Români”. Noi v-am respectat Franța, voi ne veți respecta România! R.N.S. VEGHEAZĂ ca aceste lucruri să fie înfăptuite.”

Acest mesaj transmis de „Romanian National Security” a fost dat ca replica la emisiunea difuzata pe 17 aprilie de televiziunea France 2, în care umoristul Jonathan Lambert a ironizat românii apelând la prezentarea „salutului românesc”: mâna întinsă în semn de cerșit.

Review Overview

Evaluare

Ce părere aveți despre inițiativa hackerilor români?

User Rating: 4.36 ( 59 votes)

9 comentarii

  1. pierre joorj

    Cei mai prost educati de pe mapamond sint gunoaiele capitaliste,occidentale unde educatia intra doar in grupuri restrinse de familii pentru a domina si manipula toata aceasta mare de prosti. Habar nu au de istorie sau de matematica. Foarte curind nici o natiune de sud america sau asia nu va mai face comert cu dinastia anglofona. Sa terminat cu acest imperiu mirsav . Romanii sint destepti si nu au nevoie de comunitatea europeana. Sintem un popor cu singe de rasa si nu sintem tigani. Fetele romanilor sint frumoase si zimbitoare. Nu avem culoarea tiganilor.Schimbati si faceti ca acest cuvint ,,ROMI” sa fie scos afara din vocabularul romanesc. Rom, nu inseamna Roman , ,,rom” este tigan , si tiganii ne fac natiunea noastra de ris. Dumnezeu sa binecuvinteze natiunea noastra de Romani!

  2. tiganii s-au infiltrat in lume ca virusii…sunt tigani in bulgaria, italia, spania si alte tari din lume, nu doar romania si vorbesc aceiasi limba a lor tiganeasca in toata lumea si abia apoi limba tarii unde traiesc. fura identitati si cetatenii. tiganii sunt doar o etnie si in tara noastra ca grecii, ungurii, rusii, turci si altele. sa nu uitam ca pe noi nici imperiul roman nu ne-a cucerit (interesati-va mai bine despre istoria adevarata a daciei)…multumim hackerilor R.N.S. ca sunt patrioti adevarati.

  3. ionel badilas

    daca STEFAN cel MARE ,MIHAI VITEAZUL si toti ceilalti mari domnitori ai acestei tarisoare nu tineau piept turcilor oare francezii, spaniolii si toti astia care se dau mari ce limba ar fi vorbit? pentru ce ati facut nu pot decat sa ma inclin in fata voastra!!!!!!!!!!! bravo! RESPECT R.N.S .! multe salutari din mexic!

  4. tot respectl fratilor….tiganii nu sunt romani

  5. si cu guvernul ncare ruineaza tara,ce faceti desteptilor?de ei de ce nu va luati,in tara este foame mare,la ce ne foloseste scrisul daca copii nostri pleaca pentru ca curvele de politicieni nu fac nimic.hei,ce face-ti,va convine ca tara sa fie vanduta tot lor,strainilor?maine poimaine vei fi sluga lor,in tara ta.

  6. bravo R.N.S.daca guvernul romaniei a devenit cu adevarat o adunatura de tigani si oportunisti-care nu sint in stare si nici nu vor sa ne apere-bine ca macar incercati voi sa faceti ceva.

Lasă un răspuns