[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Cadavrul unui muncitor român, aruncat la GUNOI în Italia

Caz şocant în Italia. Cadavrul unui muncitor român a fost aruncat la gunoi de angajatorul său. S-a întâmplat în 2009, însă anchetatorii au reuşit abia acum să descopere identitatea bărbatului, cu ajutorul testelor ADN, titrează „Corriere della Sera”.

Mihai Istoc, în vârstă de 45 de ani, lucra ilegal pe un şantier din apropiere de Torino. În data de 8 iunie 2009, a căzut de pe o schelă de la mare înălţime şi a murit. Pentru că-l angajaseră la negru şi nu-i oferiseră echipament de siguranţă, patronii au decis să scape de cadavru pentru a evita problemele cu legea şi l-au aruncat pur şi simplu la groapa de gunoi.

Trupul neînsufleţit al românului, aflat în putrefacţie şi sfâşiat de animale, a fost descoperit zece zile mai târziu de doi trecători. Neavând niciun act asupra sa, acesta a rămas neidentificat timp de patru ani, în timp ce soţia lui Mihai Istoc şi cei doi copii ai săi l-au căutat cu disperare în toată această perioadă.

În urmă cu doar câteva luni, dispariţia românului a fost alertată de Interpol, iar autorităţile italiene au dispus efectuarea unor teste ADN şi redeschiderea cazului. Acum, angajatorul italian este anchetat pentru omor şi pentru ascunderea cadavrului.

Review Overview

Evaluare

Ce notă îi dați angajatorului italian?

User Rating: 0.58 ( 3 votes)

One comment

  1. Statul roman nu-si protejeaza cetateni

Lasă un răspuns