[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Caltagirone – Un român a fost decapitat și i s-au tăiat brațele

Acum câteva zile vă prezentam un caz șocant. O crimă îngrozitoare a avut loc la Caltagirone, iar autoritățile au făcut investigații pentru a identifica victima.

Directorul adjunct al ziarului Casertasera, Emiddio Bianchi, printr-o investigație media, a reusit să ia legătura cu familia bărbatului în România, mai exact cu sora acestuia care locuiește la câțiva km de Vaslui. De câteva zile, bărbatul nu mai răspundea la telefon, deși era obișnuită să se audă cu fratele său de cel puțin două-trei ori pe zi. Emiddio Bianchi a fost ajutat să comunice de logodnica sa, o femeie de naționalitate română, care a vorbit cu sora victimei.

Femeia a postat pe facebook, pe grupurile românilor din Italia, un anunț cu dispariția fratelui său. De asemenea, femeia a confirmat că fratele ei lucra la Sigonella, o localitate de lângă Caltagirone.

Acum va fi testul ADN, chiar dacă nu există nicio îndoială, să se stabilească definitiv că bărbatul mutilat este Costel Ciobanu, născut în România la data de 24/06/1966, la Vaslui (în fotografie).

Evident, cunoscând identitatea victimei, investigațiile pentru descoperirea asasinilor ar putea avea un rezultat pozitiv.

Lasă un răspuns