[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Când o botoxată agramată ajunge profesor universitar, elevii ce vor fi?

Săraca țară săracă, aflată în mâinile tâlharilor instituționali condamnați, nu scapă nici de învățământ. 

Practic, cei care au rămas în România și vor ceva, cei care „au pretenții occidentale”, au două variante: ori își vor pune pofta-n cui, ori se vor adapta la piață și vor suferi în tăcere. 

Dacă ministrul învățământului „genuche” a scos manuale greșite, pentru a prosti și îndobitoci instituțional pe copiii acestei nații, dacă miniștii au furat munca altora („plagiat”sună mai dulce) pentru teze de doctorat, dacă nemernicii care au jefuit România au ieșit din pușcării scriind cărți ca pe pomelnice, iată că nici profesorii care trebuie să formeze elevii nu sunt mai prejos. Mai zilele trecute citeam că numai în județul Botoșani e nevoie de peste 700 de profesori și învățători. La nivel de țară nici numai facem calcule. 

În posturile acestora, dat „materialul didactic” cu care se lucrează, nu prea mai ai de unde să alegi. La fel și la case mai mari, în universități adică. 

Cristiana Sîrbu, o cocoană care ține la imaginea sa pe rețelele de socializare, – blondă, botoxată, ochelari obligatori și fițe de dau pe-afară -, e profesor universitar, doctor în Ştiinţe Agronomice şi  în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti. Și asta nu-ar fi nimic. dar să vedem ce cunoștințe ne împărtășește paparuda și în ce limbă:

Textele scrise de duduie sunt „opere de artă” pe lângă perlele extrase din tezele de bacalaureat. Atât de mult urăște „profesoara” limba română că stai și te gândești dacă, punând-te în adins să scrii așa ceva, vei reuși. 

Vă „recomandăm” câteva extrase din zicerile sale. Nu pentru a vă delecta, ci pentru a vă enerva. 

WORLD ENVIRONMEN (sic!) DAY 5-06-2015 ” THEME this Year îs: SEVEN BILLION DREAMMS (sic!) ONE PLANET ! CONSUME With CARE !”, a transmis ea fanilor.

Altădată, doamna prof. univ. dr Cristiana Sîrbu încearcă să scrie numele facultăţii la care predă sau chiar numele de familie: „Anul 4 al Facultăţi (sic!) de Management ,Inginerie Economica -Universitatea da (sic!) Agricultura şi Medicina Veterinara Bucuresti ! Prof Univ Dr Cristiana Sarbu (sic!)”.

„ÎNĂLŢAREA ! O si plină de Însemnătate ptr Antreaga Omenire ! 2015 a adus an aceiaşi zi şi SF Constantin şi Elena ! LA MULTI Ani ! Tuturor celor ce poarta Numele Sfinte ! Va ambratisez cu drag ! Prof Dr Cristiana Sarbu”, urează doamna care-şi poartă titlurile în orice semnătură.”

 

Asta e țara în care trăiesc românii iar prostia a devenit instituție de stat, laudă, mândrie… restul e can-can. 

 

 

Lasă un răspuns