[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Când ziua e mai frumoasă cu „bună ziua”

          Există și în România locuri unde, din nevoie sau nu, trebuie să intri și ești primit cu drag, adică, mai precis, cu BUNĂ ZIUA.

             Focșani. Dimineață am intrat la ANAF, apoi am intrat la Forțele de Muncă după care au urmat un bar și vreo vreo două magazine. E drept că frumos este să spui „Bună ziua” când intri, dar când cineva căruia i-ai călcat pragul te primește cu un salut e și mai frumos. Nu s-a întâmplat asta în locurile sus menționate, dar mi s-a răspuns la salut cu mai mult sau mai puțin chef, în funcție de starea fiecăruia.

            Am mers și la biroul Saiz Tour din Focșani. N-am apucat să intru că doamna era la o țigară afară.

           – Bună ziua,  a fost primul cuvânt auzit înainte să apuc să deschid gura. Astfel lucrurile au început bine și au mers și bine pe tot parcursul discuției.

           Melania Roșu, cea care de doar o lună de când se ocupă de acest punct al companiei, e numai zâmbet. Ea a făcut ca acest punct să evolueze. Și se vede după modul cum  a încercat să ne ajute, să găsească cea mai bună soluție. Experiența de afară, de la biroul din Brescia sau din Spania? Educația din familie? Nu știm și nu mai contează, dar faptul că și la Focșani există servicii civilizate îți dă speranța că nu totul este pierdut. 

            Pleacă vrâncenii afară?

            Sigur, cu sutele, în fiecare lună, doar cu această companie. Spania, Italia sunt destinațiile principale unde focșănenii noștri ajung, unii fiind stabiliți de ani de zile, alții plecând pentru prima oară în căutarea unei vieți mai bune.

             De ce a ales Melania Saiz Tour? Pentru că, ne spune, în primul rând îi place ceea ce face. Apoi salariul este bun iar plata corectă, la timp. Și vrea mai mult de la ea și de la companie. Singură merge cu pliante să le distribuie, singură face promovare companiei pentru că își dorește să aibă clienți, să meragă totul bine și mult mai bine. Astfel va merge și salariul, va crește numărul clienților. Pentru că trei copii pentru o femeie singură este o responsabilitate enormă. Iar Melania își iubește copiii ca pe ochii din cap.  

Cristi Merchea

 

Lasă un răspuns