[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

CĂPŞUNĂ VODĂ sau cum ironizează ”tribunul național” pe românii care au stat la cozi la vot

vadim2

9.000.000 €, spune  pe pagina sa facebook tribunul poporului, Corneliu Vadim Tudor, că a primit președintele Iohannis de la nemți și români pentru campania electorală. Delirul său împotriva celor aleși este apocaliptic.

Vă redăm mai jos textul întreg, plus un pamflet cum numai bardul poate să scrie, în tipicu-i limbaj. 

 tribunul corneliu vadim tudoer

RINOCERIZAREA

* Individul ţeapăn, care răspunde la numele Klaus Iohannis, a primit „bani negri” de la afaceristul sas, stabilit în Germania, Michael Schmidt – acesta, asociat cu alţi profitori, i-a livrat lui Klus Iohannis, înaintea primului tur şi între cele două tururi de scrutin, cel puţin 4.000.000 de euro.

* A primit „bani negri” de la deputatul penal Cătălin Teodorescu – peste 1.000.000 de euro. Uns cu toate alifiile, acesta i-a filmat, în toiul tîrguielilor, şi pe Klaus Iohannis, şi pe Vasile Blaga, înregistrările fiind cu mult mai explozive decît cele din Dosarul Bercea Mondialul.

* A primit „bani negri” de la toate Filialele PNL+PDL, cîte 50.000 de euro la fiecare tur de scrutin, aşadar 100.000 înmulţit cu 42 de filiale = un total de peste 4.000.000 de euro.

* A mai avut şi alte surse de finanţare, la fel de ilegale.

Pentru toate acestea, şi pentru multe alte fărădelegi, şmecherul care joacă rolul unui mare luptător împotriva corupţiei ar trebui arestat imediat. Dacă nu va fi arestat, capii Poliţiei şi ai Justiţiei sînt pasibili, şi ei, de puşcărie pentru complicitate şi favorizarea infractorului. Acum se explică sufocanta campanie electorală a acestui nemernic. Niciodată n-a mai văzut societatea românească aşa ceva! Inundaţii de afişe, bannere, panouri luminoase. De unde atîta bănet? Reamintesc că eu am fost nevoit să-mi vînd maşina pentru a putea cumpăra cîteva amărîte de materiale de propagandă.

Chiar acum, cînd scriu aceste rînduri, în biroul meu de la partid, stau cu paltonul pe mine şi cu fularul la gît, pentru că s-au închis gazele la sediul central. E drept asta? Aşa ceva au vrut cei care i-au făcut propagandă scelerată acestui minoritar obraznic şi l-au impus în funcţia de şef al Statului: românii să dîrdîie de frig şi să se tîrască, de pe o zi pe alta – iar străinii să ne calce pe cap? Dacă cei din diaspora îi slugăresc pe străini, sîntem obligaţi să facem, şi noi, cei rămaşi acasă, la fel? Dar cine ne poate forţa? Emigraţia? Are, ea, acest drept? De cînd? Cine i l-a dat, Internetul? În acest caz, era mai bine cu „Internaţionala“ decît cu Internetul. Dacă aceşti nefericiţi semeni ai noştri au plecat din ţară, putem tolera ca ei să privească înapoi, cu mînie, să tragă faţa de masă, să spargă geamurile casei, cu pietre, să dea foc? Nici nu-şi fac idee căpşunarii cît îi înjură milioanele de români care trăiesc în ţară. Luaţi-l la voi, acolo, pe nemţălăul ăsta încet la minte şi iute la mînă. În Germania, un rinocer ca ăsta ar fi, cel mult, spălător de maşini. Sau de morţi.

Trăim zile de adîncă ruşine naţională. Nici în visele noastre cele mai cumplite nu se putea concepe un asemenea scenariu de groază. Încoronaţi-l, mă, la Mausoleul de la Mărăşeşti pe urmaşul ocupanţilor germani! Evacuaţi osuarul şi puneţi de-un chiolhan, să vă cînte la ţambal guristul liberal Ludovic Orban şi să întoarcă pe grătar fleicile şi fripturile în sînge vameşul îmbibat cu palincă. Ce scene de film, de Emir Kusturica! Fanfara 10 Prăjini, dirijată de Alina Mungiu-Pippidi, să intoneze „Deutschland übber alles”! Orgie care ar putea fi întreruptă de nişte umbre, ca în peştera lui Pluton: fantomele copiilor vînduţi de porcul săsesc şi, mai mult ca sigur, măcelăriţi în băncile de organe. Iată că Dumnezeu îi dă românului mai mult decît poate duce. Totuşi, pînă cînd?

 

CORNELIU VADIM TUDOR
4 decembrie 2014

https://www.facebook.com/corneliu.vadim.tudor?fref=ts

 

 

CĂPŞUNĂ VODĂ

E un munte de slănină
Şi-are-o faţă ca de sodă
Toţi românii se închină:
Iată-l pe Căpşună Vodă!

Îl votară căpşunarii
Risipiţi în patru zări
Ne-au cam dat cu flit, hoinarii:
Votul marii răzbunări!

Ei au pedepsit o ţară
Ce-n pustiu i-a alungat
Pentru pîinea lor amară
Ne-au dat un handicapat.

Straşnică mobilizare
Pe Facebook şi Internet!
Hai la ţară de vînzare
Are banner şi-n closet!

A vîndut copii, turbatul
Plîng familii după ei
Na rinichiul, ia ficatul
Inima? 5.000 de lei!

N-am crezut că ne va bate
Dumnezeu aşa de rău:
Ne-a arătat că se poate
După Chior – un Mutălău.

E mutant, n-are charismă
Zici că-i zombi împăiat
Berlinul ne-a tras o cizmă
Fiindcă prea des l-am trădat.

Reichul IV se-nfiripă
La Dunăre şi-n Carpaţi
Şmecherul n-are echipă
Doar nişte băsişti mascaţi.

Iese Dosia la bătaie
Trei piftii-s la guşa ei
Sar în curul gol, din baie
Pleşu şi cu alţi lachei.

Doi beţivi îşi cer răsplata
Buldogul şi Orban L.
Numai sapa şi lopata
Mai vindecă PNL.

La fasole cu ciolannis
Stau la coadă interlopi –
La Putere tot golanii-s
Aţi votat de-aţi dat în gropi.

Aţi vrut să scăpaţi de Chiorul
Dar, de fapt, voi l-aţi salvat
Vă înjură tot poporul
Mai bine v-aţi fi-mpuşcat.

Hai, veniţi acum acasă
Luaţi-vă ţara-napoi!
Ah, ce farsă dureroasă
Şi ce baie de noroi!

Iar e-n lanţuri ţara asta
Ticăie bomba cu ceas
Ne-a lovit, din nou, năpasta
După un tătar – un sas.

Plîngi pînă îţi crapă buza
Tu, nefericit norod:
Pe tronul lui Vodă Cuza
Stă Căpşună Voevod!

Sceptrul lui Mihai Viteazul
E la neamţul second-hand
Exilul beleşte prazul
Ce ruşine! Ce mai brand!

Biată Ţară Românească
Eşti la capăt de destin…
Adolf Hitler să trăiască
Şi nepotul lui cretin!

Corneliu Vadim Tudor
(Pamflet scris în noaptea de 3 spre 4 decembrie 2014)