Mod de preparare
1) Înfășurați pieptul de pui într-o foaie de hârtie pentru cuptor și puneți-l în congelator. Scoateți-l și tăiați-l felii subțiri, de circa jumătate de centimetru, cu un cuțit ascuțit sau cu mașina de feliat.
2) Puneți într-un bol sucul de la lămâie, adăugați uleiul, puțină sare, piper măcinat, frunzele de busuioc, sosul de soia. Dacă aveți, și câteva frunze verzi de ceapă. Zbateți cu o furculiță întregul amestec până la omogenizarea sa. Vărsați compoziția peste carpaccio, acoperiți și puneți din nou în congelator din nou timp de 30 de minute.
3) Scoateți-l din congelator cu un sfert de oră înainte de a-l consuma și decorați farfuria cu frunzulițe de busuioc spălate și uscate și felii subțiri de lămâie.
Rețetă preluată din donnamoderna.com