[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Cassia (Roma) – Ce a pățit o badantă

Patru hoți au sechestrat un cuplu de bătrâni de 80 de ani, badanta romancă și un muncitor aflat în casă, apoi au jefuit toată casa.

Victimele au fost amenințate cu un ciocan și silite să stea nemișcate pe canapea, iar răufăcătorii au răscolit peste tot. S-a întâmplat sâmbătă 13 mai, în zona Tomba di Nerone.

La scurt timp au fost reținuți doi tineri nomazi de 26 și 20 de ani, rezidenți în zona Rocca Cencia, aflați în evidența poliției.

Cei doi bărbați împreună cu alți doi complici au escaladat gardul și au pătruns în locuința bătrânilor furând bijuterii de familie. Unul dintre hoți a reușit să scape și nu a fost reținut. Acesta și-a abandonat locuița pentru a evita arestul, iar identitatea celui de-al patrulea suspect nu este încă certă. În urma atacului îngrijitoarei i s-a făcut rau și a avut nevoie de îngrijiri medicale, în timp ce celelalte victime, din fericire, au rămas nevătămate. Bijuteriile furate au fost restituite proprietarilor de drept, iar cei doi arestați au fost conduși în închisoarea Regina Coeli.