[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Cătălin Marian Rădulescu, noul președinte al PSD Diaspora

Noul președinte al PSD Diaspora, ales în luna mai, este deputatul Cătălin Marian Rădulescu.

Radulescu_Catalin_Marian

Comunicat de presă

Astăzi în CEX al PSD, domnul președinte Victor Ponta a prezentat propunerea venită din partea mai multor organizații PSD Diaspora printre care PSD Spania, PSD Italia, ca domnul deputat Cătălin Marian Rădulescu să fie președinte PSD Diaspora. Propunerea a fost bine primită de cei prezenți și votată în unanimitate astfel încât de azi Cătălin Marian Rădulescu a fost validat in funcția de președinte PSD Diaspora. Iată ca un argeșean reușește să obțină o funcție de înalt nivel. În PSD Argeș a apărut soarele. Felicitari!

„După cum stiti alegerile din 2014 au demonstrat că majoritatea românilor au ales altfel decât ne-am fi dorit noi. Alegerea românilor trebuie respectată și noi avem datoria să devenim mai credibili pentru a le demonstra tuturor că Partidul Social Democrat este un partid care merită încrederea lor. Premierul Victor Ponta a început această reformă care trebuie însă să meargă până la capăt bineînțeles susținută de noi toți. Împreună cu consilierii mei voi analiza implicarea și activitatea membrilor cu privire la campania electorală și le mulțumesc celor care au stat zi de zi în sediul de campanie alături de mine, au depus eforturi în vederea asigurării a unei Diaspore unite.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și mă onorează faptul că PSD-ul este un partid construit pentru oameni corecți care muncesc și se implică efectiv în PSD. Eu nu voi renunța la luptă și voi face tot ce îmi stă în puteri pentru a construi o Românie puternică și o Diaspora unită. „

În acest sens, conducerea PSD Diaspora transmite o scrisoare de întâmpinare coordonatorilor Diaspora pentru a asigura un proces coerent de desfăşurare a procedurii de adeziune la grupul de simpatizanți și voluntari ai Partidului Social Democrat conform articolului 25 și 26 din Statutul PSD.