[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Cătălin Moroșanu luptă la Milano

catalin_morosanu_98154200

Luptătorii Local Kombat precum Cătălin Moroșanu, Raul Cătinaș, frații Andrei Stoica și Bogdan Stoica sun câțiva dintre cei care vor lupta pe 2 octombrie, la teatrul Linear4Ciak din Milano, în cadrul galei Superkombat World Grand Prix Final Elimination, ultimul pas înaintea marii finale din noiembrie, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Va fi pentru al treilea an consecutiv în care Italia va găzdui o etapă a circuitului mondial Superkombat. În 2013, evenimentul a avut loc la Carrara, în fața a peste 4.000 de spectatori, iar anul trecut, la Monza, peste 5.000 de fani au făcut uitat, pentru o noaptea, faptul că orașul e cunoscut mai mult pentru circuitul de Formula 1.

Moroșanu va avea parte de un examen dificil în Italia, urmând să dea piept cu americanul James ”Bestia” Wilson, cunoscut după ce în 2012 a participat la ultima piramidă la categoria grea organizată în Japonia și a luat numeroase premii de la concursuri de bodybuilding.

„Abia aștept să lupt în Italia. L-am văzut pe Wilson, e într-adevăr o bestie, dar îl demolez! Sunt încă supărat că anul trecut n-am putut să lupt în finală, așa că acum mă voi răzbuna pe el. Din bestie îl transform în pisicuță”, a spus Moroșanu.

Neînvinși în 2015, frații Stoica vor avea în Italia ultimele confruntări înainte de a lupta cu titlurile mondiale pe masă pe 7 noiembrie în marea finală. Anul trecut, ambii s-au impus prin KO în Italia, iar acum promit că vor repeta scenariul.

„Sunt fericit că mă întorc în Italia, atmosfera de anul trecut a fost incredibilă. Abia aștept să mă reîntâlnesc cu fanii de acolo și le promit un nou spectacol de neuitat”, a afirmat și campionul mondial Andrei Stoica.

Biletele se pot achiziționa de joi din rețeaua ticketone.it, dar și din toate magazinele românești EastFood din nordul Italiei, iar prețul acestora va începe de la 20 de euro. De asemenea, vor fi disponibile și la casele teatrului Linear4Ciak. Evenimentul Superkombat va fi transmis în peste 100 de țări de pe 6 continente, iar în România va putea fi urmărit în direct pe Sport.ro.

sursa: agerpres.ro