[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Ce sunt „cluburile prive’” în Italia?

În Italia există „Cluburile prive” locuri de întâlnire, unde oamenii au libertatea de a face sex cu partenerul de cuplu sau cu mai mulți parteneri într-un mod neinhibat și cu respect pentru fiecare. Aceste cluburi sunt foarte primitoare și răspândite în toată Italia.

De asemenea, există o federaţie care îşi desfăşoară activitatea pentru a proteja drepturile practicanţilor de swapping (întâlniri private unde cuplurile fac schimb de parteneri). Aceasta are nu mai puţin de 500.000 de membri şi se intitulează „Federaţia Internaţională pentru Protecţia Drepturilor şi Libertăţilor”, scrie Evenimentul Zilei.

Un sfert dintre cuplurile căsătorite din Italia întreţin relaţii intime în grup. Aproximativ 500.000 de cupluri merg la întâlniri private.

Unele cupluri practică schimbul pentru că s-au plictisit. Dar nu toți participanții au ca scop schimbul. Există, de asemenea, cei care vin doar din curiozitate în asemenea cluburi private sau pentru a fi în companie, beau ceva cu celelalte cupluri și schimbă câteva cuvinte, apoi când vine momentul „transgresiunii” perechile se închid într-o cameră privată, conform CesenaToday.

Scrisoare pentru Anna Pavignano aici: https://www.consumatrici.it/17/11/2015/sentimenti/0003703/cara-anna-mio-marito-mi-ha-portato-in-un-club-prive-e-mi-sento-sconvolta

Lasă un răspuns