[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Cel mai subţire smartphone din lume, Vivo X5 Max, are 4,75 mm

vivo-x5-max

Cursa pentru cel mai bun, cel mai ieftin, cel mai subțire telefon din lume este în plină desfășurare

Noul campion al celei mai subțiri carcase este Vivo, care a reuşit să-i întreacă pe cei de la Gionee şi OPPO atunci când a anunţat un telefon cu o grosime de numai 4,75 milimetri: X5 Max.

Detronând telefoanele Gionee Elife S5.1 şi OPPO R5, care oferă carcase cu grosimi de 5,1 milimetri şi, respectiv, 4,85 milimetri, noul terminal Vivo X5 Max se laudă cu un profil de numai 4,75 milimetri, spun cei de la http: www.go4it.ro

Pentru a atinge această limită inferioară a grosimii, Vivo a ales câteva soluţii tehnice interesante, cum ar fi de pildă placa de bază cu o grosime de 1,7 milimetri sau ecranul cu o grosime de numai 1,36 milimetri.

Vivo X5 Max oferă un ecran Super AMOLED cu diagonală de 5,5” şi rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli,un procesor Qualcomm Snapdragon 615, cu frecvenţe maxime de 1,7 GHz şi 1 GHz, 2 GB de memorie RAM şi 16 GB de memorie internă extensibilă. Din cauza spaţiului redus, bateria are o capacitate neimpresionantă de numai 2000 mAh, însă acesta este preţulcelui mai subţire smartphone din lume.

Telefonul oferă un modem LTE Dual SIM, însă cea de-a doua cartelă partajează acelaşi spaţiu cu cardul MicroSD şi va trebui să vă decideţi de ce aveţi nevoie mai mult în acel moment.

vivo-x5-max-thinnest-smartphone-2
Dual sim

Terminalul va fi disponibil pe piaţa chineză începând cu data de 22 decembrie şi va avea un preţ de  aproximativ 490 de dolari. Vivo nu este prezentă oficial în Europa, cei interesaţi de cel mai subţire smartphone din lume vor trebui să aştepte fie apariţia lui pe canalele gri, fie să opteze pentru achiziţia lui directă prin intermediul magazinelor online din China.