[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Cele mai tari mașini de poliție din lume (Foto)

Bugatti Veyron (Dubai)

În Dubai găseşti, în cadrul Poliţiei, maşina care a devenit cunoscută în lumea întreagă drept cea mai rapidă din lume. Este vorba, bineînţeles, despre vestitul Bugatti Veyron, modelul care aduce pierderi de aproape cinci milioane de euro pentru fiecare unitate produsă.

Lamborghini Huracan

Carabinierii sunt acum foarte “cool” cu Lamborghini Huracan, dar evident nu sunt singurii din lume care au hypercar-uri în flotă. Huracan atinge o viteză maximă de 325 km/h, fiind echipat cu un motor V10 de 5,2 litri ce dezvoltă 610 CP

Dodge Charger

Acest Charger a fost construit exact așa cum și-a dorit poliția din Statele Unite. În realitate, mașina este considerate cel mai rapid vehicul care s-a aflat vreodată în serviciul autorităților americane. Bolidul cu tracțiune spate a reușit cel mai bun timp înregistrat vreodată de o mașină de poliție în testul de evaluare.

Brabus Rocket

Este versiunea modificată a lui Mercedes-Benz CLS C219 special pentru poliția din Germania.  Brabus Rocket are un motor M275 Mercedes V12 ce produce nu mai puțin de 800 de cai putere. Viteza maximă a acestei mașini de poliție germane este de 370 km/h și are nevoie de numai 3,9 secunde pentru a atinge 100 km/h.

Caparo T1 (Marea Britanie)

Este un bipost de curse ce se află în dotarea Poliției Britanice. Această mașinuță este echipată cu un motor de 3,5 litri ce dezvoltă 583 de CP și are nevoie de doar 2,5 secunde să prindă suta.

Jaguar XFR

La mijlocul anului 2012, flota Poliţiei Române s-a mărit cu un minunat Jaguar XFR. Un sedan britanic care ascunde sub capotă un V8 de 5,0 litri ce produce nu mai puţin de 510 CP.

Lamborghini Aventador

Una dintre multele maşini extravagante ale flotei Poliţiei din Dubai este un Lamborghini Aventador. O maşină uluitoare, dar care păleşte în faţa celorlalţi membri pe patru roţi ai secţiei de Poliţie din Dubai.

Ferrari F430 (Olanda)

Se pare că olandezii au gusturi destul de bune când vine vorba despre maşini de poliţie, nu? După 911, forţele de ordine din Ţările de Jos au zis „bun venit” şi unui Ferrari F430, ca să adauge un plus de stil italian.

Maserati Quattroporte Sport GT

Cadillac CTS-V

Poliția din Bloomfield, Statele Unite, se folosește de Cadillac CTS-V. Modelul este propulsat de un motor V8 de 6,2 litri, care accelerează de la 0 la 100 de km/h în 3,9 secunde.