[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

„Centurionii rușinii” de la Collosseum și-au arătat „virtuțile” celor de la Kanal D

ccc

Aventura jurnalistului de la Kanal D, Christian Sabbagh, l-a costat 50 de euro, o ceartă și o jumătate de tâlhărie nepedepsită de poliția municipală din Roma

Se întâmplă în Italia, în centrul capitalei, Roma. O echipă Kanal D, condusă de jurnalistul Christian Sabbagh, face fotografii cu falșii „centurioni” care se învât în fiecare zi în jurul Anfiteatrului Flavio, cunoscut mai bine cu numele de Colosseum. Toate bune și frumoase până când, odată terminată ședința foto, aceștia au pretins nici mai mult, nici mai puțin de 100 de euro! Considerată excesivă de către jurnaliștii români, a început cearta care a degenerat în îmbrânceli și tentativa de a-i lua portofelul jurnalistului.

La fața locului a ajuns și o patrulă a Poliției Muncipale care le-a transmis românilor că fără un denunț scris nu pot face nimic și, oricum, nici așa mare lucru.

Presa di Italia, de la Corriere della Sera, Leggo sau Libero și până la alte publicații mai mici, a transmis evenimentul care a devenit viral. „Un frumos de vizită pentru viitorul jubileu”, comentează Leggo, în timp ce tgcom24 titrează „gladiatorii rușinii”.

Evenimentul nu este nou iar poliția „închide un ochi” în aceste situații, find mult mai ușor să „tolereze” aceste fenomene, aceste „ansambluri culturale” ilegale care nu au vrut sub nici o formă să devină plătitoare de taxe. Printre centurioni se află și cetățeni români care câștigă o pâine, plătind cotizația aferentă „centurionilor șefi”.

https://www.facebook.com/ChristianSabbaghOficial/videos/710717209072910/