[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Chlorella şi miracolul farmaciei verzi

Consumul de Chlorella ajuta la reducerea stresului oxidativ , a preveni declinul cognitiv

chlorellaEste foarte ușor să ajungem sa consumam toxine zilnic. În timp ce unii au renunțat, susținând că ” toți vom muri într-o zi, ” mai sunt și alții care doresc sa traiasca și fără toxine beneficiind de o respirație profunda.
Poluarea mediului este un ucigaș tăcut, aducandu-i pe oameni la caderea sistemul imunitar si functia de celulare sănătoase. Apa de la robinet și apa îmbuteliată in plastic nu constă doar din hidrogen si atomi de oxigen. Fluorul și clorul, de exemplu, se adaugă in sursele de apă, transformând moleculele normale de apă în compuși noi. Perturbatorii endocrini, cum ar fi ftalati si bisfenol A se infiltreaza in apa, afecatand functia glandei tiroide si nivelul hormonilor. Fluxul de pesticide din apele subterane ajung la niveluri fără precedent.
De asemenea, metalele grele precum mercurul, plumbul, aluminiu și cadmiul sunt omniprezente peste tot, facandu-si drum in tesuturile moi ale corpului. Încorporarea acestora in organism, duce incet, incet catre distrugerea diferitelor organe. Apar probleme diferite de sănătate la oameni, se pare, de nicaieri, cauzele principale provenind de la toxicitate celulară care vine de la poluarea mediului, produsele de consum contaminate și apa.
Mulți caută răspunsuri in pastile farmaceutice, dar aceste suprima doar simptomelesi nu au puterea de a detoxifierea organismului din cauzele principale, continutul de metale grele si toxinele din mediu. Pastilele de care multi depind nu oferă corpului hrana de care are nevoie pentru a se vindeca.
Chlorella este un centru puternic hranitor si un detoxifiant – fiind unul dintre putinele super alimente pe care oamenii sanatosi ar trebui sa le consume cu regularitate in timpul vietii. Aceasta alga verde este plina de clorofilă și antioxidanți. Ea oxigeneaza si purifică sângele, elimina ciupercile, promoveaza repararea tesuturilor si creste nivelul de energie. Este deasemenea o sursa bogata de aminoacizi, fier și vitamina B12.

Chlorella inverseaza oxidarea indusa de cadmiu si metalele grele

FOTO CHLORELLAUn studiu demostreaza capacitatea antioxidanta a chlorellei in lupta împotriva oxidarii, indusa de cadmiu si metalele grele.
În timpul studiului, 60 de șobolani masculi cu peste 14 săptămâni de viata au fost hraniti cu o alimentatie pe baza de Chlorella – cadmiu timp de zece săptămâni consecutive. 0 procente, 3 la suta, si 5 la suta diete Chlorella conțin au fost comparate și cuplat cu diete cadmiu de 0ppm și 160 ppm .
Cercetatorii au facut masuratori de trei factori la nivel celular, inclusiv superoxid dismutaza a hematiilor ( SOD ), glutation peroxidaza ( GPX ) și activitatea catalazei. Toți șobolanii au fost testati cu aceleași măsurători. Sobolanii tratati cu cadmiu – au avut niveluri mai scazute de SOD hepatice și GPX mai mici. Cadmiul crescut, de asemenea activități XO în plasmă și ficat, în timp ce cele mai mari doze de Chlorella au redus semnificativ aceeași lectură de XO plasmă. Chiar3 procente Chlorella dieta au redusactivitatea XO ficatului . Aportul Chlorella facilitat generarea de radicali superoxid ser și ficat , care a fost inițial cauzat de consumul de cadmiu .
Studiul sugereaza ca aportul alimentar Chlorella are potențial pentru reducerea stresului oxidativ la om, deoarece activitatea XO, concentrare MDA și generarea de radicali superoxid toate scăzut prin rozătoare teste de admisie Chlorella .

Chlorella inversează declinul cognitiv

Într-un alt studiu, chlorella a fost examinata pentru efectele sale antioxidante asupra declinului cognitiv. Este cunoscut stiintific ca aldehide citotoxice, derivate din peroxizi lipidici, se acumuleaza in celule în vârstă și sunt responsabile pentru declinul cognitiv regasit în demența și boala Alzheimer.
A fost sudiata o anumită specie de soareci transgenici care prezintă întotdeauna dementa legata de varsta si declinul cognitiv Acest model de rozatoare este de obicei folosit pentru experimente care investighează alimentele care previn dementa.
In timpul studiului, soarecilor transgenici au fost hraniti cu chlorella pentru a studia proprietățile antioxidante ale acesteia impotriva declinului cognitiv. Prin testarea obiectelor și cu ajutorul labirintului de apa Morris, cercetatorii au studiat rezultatele cognitive în legătură cu consumul de Chlorella. Ambele teste au ajuns la aceleași rezultate. Chlorella împiedica în mod semnificativ declinul capacitatii cognitive, care a fost evidențiat prin scăderea numărului de astrocite activate in creierul soarecilor.

Carmen Vraniţani