[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Cinci parlamentari la Forumul Asociațiilor organizat de Ambasada României la Roma

La 20 octombrie 2017, Ambasada României în Italia organizează, în sala de expoziții a Academiei Române din Roma, între orele 18.00-20.00, al III-lea Forum al asociațiilor de români din zona de competență consulară a Ambasadei, acțiune care va reuni reprezentanți ai mediului asociativ, oameni de afaceri și alte persoane afirmate în domeniul lor de activitate.

Pornind de la succesul celor două Forumuri anterioare – axate pe ideea creării unui cadru de lucru comun și a desfășurării unui schimb de experiență și idei între membrii comunității – acțiunea din 20 octombrie va continua în același format interactiv, în care protagoniștii sunt membrii mediului asociativ, misiunea diplomatică asigurând spațiul de lucru și medierea evenimentului. Discuțiile vor fi libere dar, la această ediție, concentrate pe problemele de muncă și protecție socială cu care se confruntă cetățenii români din Italia.

La manifestare sunt invitate toate asociațiile din zona de competență consulară, în limita a doi reprezentanți pentru fiecare structură asociativă. Persoanele interesate sunt rugate să trimită un e-mail la adresa florin.urs@mae.ro, până la data de 16 octombrie 2017, precizând numele, domeniul de activitate și/sau organizația pe care o reprezintă. Rugăm participanții la Forum din partea asociațiilor nou înființate, care nu se regăsesc în lista Ambasadei, să prezinte documentele constitutive.

La Forum va participa și o delegație a Camerei Deputaților din România – Comisia pentru românii din afara granițelor – condusă de deputatul Constantin Codreanu și formată din deputații Ioan Sorin Roman, Angelica Fădor, Doru-Petrișor Coliu și Nicolae-Daniel Popescu.

https://roma.mae.ro/local-news/2038

Comunicat preluat de pe pagina Facebook a

Ambasadei României la Roma