[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

CITEȘTI? ATUNCI DONAȚIA TA PENTRU O CARTE VA ADUCE BUCURIE UNUI COPIL SAU UNUI BĂTRÂN

      O campanie umanitară se desfășoară de mai mulți ani în sprijinul copiilor și bătrânilor nevoiași sau cu probleme de sănătate.

      Doina Mustățea, iubitoare de carte dar mai ales iubitoare de oameni, a inițiat proiectul „Cartea, o ușă deschisă spre viitor”, proiect care a avut imediat susținere atât din partea multor voluntari inimoși (Sorina Petrea,  Ioana Perțea, Marilena Decuseară, Rodica Ciubotaru, Rodica Soare etc), a donatorilor,  cât și a foarte multor transportatori care au dus și înmânat gratuit alimente, bani, medicamente, jucării, haine.

      Nu e vorba de două pachețele și trei biscuiți. Aici vorbim de tone de alimente, zeci de mii de euro, sute de pachete cu medicamente distribuite familiilor nevoiașe din țara noastră și Moldova.

      Din păcate țara e mare iar sărăcia încă o plagă care face victime fără număr, de multe ori neștiute. Lipsiți de o protecție socială adecvată, copiii și bătrânii sunt clasele cele mai vulnerabile și cele mai afectate. Lor se adresează această campanie iar cărțile pe care le vedeți în imagine nu sunt altceva decât o sursă de bucurie, – mică, neîndestulătoare -, dar o speranță. Speranța că și alți oameni cu inima mare, iubitori de carte și de oameni, pot contribui la o fărâmă de fericire.

       „Frige rachiu” și „Noi suntem români” sunt două lecturi de seară pe care nu le lași din mână. Prima este o poveste fascinantă, ambientată în perioada celui de-al doilea Război Mondial, în Munții Vrancei, și nu vă spun mai multe. Cea de a doua sunt povestiri de ieri și de azi, din țară sau din afară, dar exclusiv cu români. Suntem noi în cele mai diferite ipostaze, cu bune și rele, cu bucurii și necazuri…

     Cărțile NOI SUNTEM ROMANI si FRIGE RACHIU au fost scrise special pentru a ajuta astfel de cazuri.  Mulțumim! Rugăm pe fiecare donator din campania noastră să invite un prieten/prietenă să ni se alăture. Cel puțin de Crăciun vom fi mai buni cu un gest. Solidarizati cu noi și împreună vom aduce un zambet celor care l-au pierdut.

C.M. 

  Pentru a le avea puteți contacta inimoasele fete care se ocupă de campanie:

Doina Mustățea 
Sorina Petrea
Rodica Ciobotaru

Lasă un răspuns