[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Comunicat de presă al Asociației Casa Dacia și magazinului Casa Dacia

Asociația Casa Dacia împreună cu magazinul românesc Casa Dacia au organizat ieri, 01 octombrie, un mare festival cu prezentare de produse artizanale la care au fost prezente atât oficialități românești cât și locale. În jur de 500 de persoane, români și italieni, au participat la acest eveniment, aflat la a II a ediție, oameni curioși de portul și obiectele noastre tradiționale.


Vă mulțumim pentru participarea în număr atât de mare la a II ediție a Festivalului vinului și a bucatelor tradiționale de la Colonie di Borghetto din Valeggio Sul Micio.

De asemenea îi felicităm pe For Feri Balint, Florin Fatu, Hotin George și Sorin Vornicu pentru prestația deosebită, ne-au cântat și încântat cu melodiile noastre tradiționale.

Mulțumesc invitaților oficiali care ne-au onorat cu prezența: Consulului Călin Bichis de la Trieste, Protopopul Gabor Codrea de la Verona, părintelui Florin Ifrim, Viceprimarului Marco Dal Forno, Asesorului cultural Leonardo Oliosi și nu în ultimul rând părintelui Don Paolo de la Valeggio.

Felicitări echipei care a pregătit bucatele și servirea: Claudiu Daniel Bichis de la magazinul românesc Casa Dacia și voluntariilor de la Ass Casa Dacia: Maria, Cozmin, Aurel, Florin, Dino, Irina, Dorina, Miky și Claudio.

Mulțumim doamnei Diana Albu de la Moinești, Bacău pentru deosebita prezentare a expoziției cu covoare țărănești, măști populare, ștergare din lemn și multe altele. Nu în ultimul rând, mulțumim colegei mele Țăranu-Ramona Elena de la spitalul din Zevio.

Totodată mulțumim patroanei de la Miere De Albine Verona Mariana Zugravu pentru produsele de miere aduse.  Produsele se găsesc la magazinul Casa Dacia. Mulțumim doamnei Nicoleta Epure pentru fotografii.

Vă multumim!

Comunicat de presă Ass Dacia și magazinul românesc Casa Dacia