[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Concurs de poezie „Martha Bibescu” la Comarnic

        Cu ocazia sărbătoririi a o sută de ani de la Marea Unire, Primăria orașului Comarnic, în parteneriat cu Asociația Culturală ”Lespezi 2004” Comarnic, va desfășura o seamă de activități cultural-artistice la Schitul Lespezi din acest oraș – cea mai veche așezare de pe valea superioară a Prahovei (1661). 

          Aceste manifestări vor avea loc în  zilele de 13, 14 și 15 iulie, a.c. unde vor participa personalități marcante ale culturii și istoriei României.

            De asemeni, cu acest prilej, se va desfășura concursul literar „Martha Bibescu” – ediția de debut, prin care, în urma jurizării, un tânăr poet ce n-a publicat până acum un volum, o va putea face prin sponsorizarea editării lui de către primăria orașului Comarnic. Pentru a da posibilitatea câtor mai mulți creatori de poezie să participe la concurs, termenul limită de trimitere a manuscriselor a fost prelungit până la data de 12 iulie 2018, orele 12.00. Manuscrisele vor fi expediate prin Poșta Română la adresa: Comarnic, cartier Poiana, nr 287, cod poștal 105700. Destinatar: Vasile Ioan Ciutacu.

          Pentru o totală transparență, manuscrisele trimise vor purta un motto. Alăturat, într-un plic, se va menționa identitatea autorului  însoțită de o copie xerox de pe C.I. sau buletinul de identitate. Aceste manuscrise vor fi analizate de un juriu de specialitate format din trei membri, iar în finalul concursului, câștigătorul premiului cel mare va primi finanțarea pentru publicarea manuscrisului.

 

Asociația Culturală ”Lespezi 2004” Comarnic         Primăria orașului Comarnic

                     Vasile I. Ciutacu                                             Primar ec. Sorin Nicolae Popa

Lasă un răspuns