[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Connect-R la Villa Alba (Roma)

rehdSeara incendiara la Disco Club REHD (Roma-Villanova).

Artistul si-a facut aparitia pe scena clubului după miezul nopții,  incendiind atmosfera clubului ”Rehd”. Localul din apropierea Romei organizează de ceva timp numai  spectacole cu vedete ale muzicii românești. Spre bucuria celor 600 de fani prezenți,   Connect-R a facut un show pe masură, relatează amicii de la radiostranieri.ro prezenți la eveniment.

Connect-R a dezvăluit că este pentru a cincea oara la Roma si ca se simte bine aici. Nu a spus nimic în legătură cu noul sau album si nici despre viața lui personală. In schimb dansatorii săi Iulian si Kenny  au dezvăluit că în septembrie vor  deschide o școală de dans.

Genul de muzica a lui Connect-R nu a atras doar tineretul ci chiar și pe cei trecuti de prima tinerețe: a confirmat-o o gălățeancă de 58 de ani care nu a ratat momentul și s-a distrat de minune. Primirea calduroasa pe care publicul i-a oferito lui Connect-R  a fost recompensată de artist cu un extra din timpul său,  daruind câteva momente în plus fanilor. Cu toate că spre sfârșitul programului nu se simțea prea bine, Connecte-R a făcut fotografii cu fani și fane, luându-și rămas bun ca un adevărat amic.

mamaia rehd

Lasă un răspuns