[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Continuă aventura pasagerilor WizzAir pentru Suceava

Pasagerii români care duminică, 16 decembrie, trebuiau să se îmbarce pentru zborul Roma Ciampino – Suceava sunt tot la Roma.

După o noapte lungă, după lungi și extenuante tratative, compania aeriană WizzAir le-a oferit două variante: să meargă acasă cu autocarul sau să fie împărțiți în grupuri de 15-20 și redirecționați spre alte aeroporturi. O parte dintre ei, în disperare de cauză, programați pentru sărbătorile de iarnă și așteptați de cei dragi acasă, au acceptat varianta autocarului. care va pleca nu se știe când.

O alta, circa 17-20 persoane, a acceptat plecarea cu o aeronavă de la Bologna spre Suceava, luni, 17 decembrie, la ora 14.

La această oră (9,30) toți pasagerii sunt încă la hotelul Midas, zona Aurelia, fără să știe prea bine cine și când îi va prelua.

Cele aproape 190 de persoane (avionul ar fi fost plin) trăiesc această nefericită și obositoare aventură „pe care nu o vor șterge ușor din memorie”, așa cum ne-a spus unul dintre nefericiții pasageri. „Am luat bilet la avion să merg cu autocarul, să mai fac 48 de ore, dar, oricum, fără să știu când vom pleca” ne-a mai spus acesta.

C.M.

Citiți și:
https://www.emigrantul.it/200-de-romani-blocati-pe-aeroportul-din-ciampino-cursa-wizzair-nu-a-mai-plecat/

Lasă un răspuns