[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Copiii români din Atena alături de inițiativa UNICEF România

ȘCOALA DE LIMBA ROMÂNĂ, CULTURĂ ȘI CIVILIZAȚIE DACIA s-a alăturat inițiativei UNICEF ROMÂNIA și a marcat ZIUA INTERNAȚIONALĂ A DREPTURILOR COPILULUI.
🖥📖 Deși stau acasă din cauza pandemiei, profesorii și elevii școlii noastre continuă să activeze online. Aceștia ‘’ au preluat puterea’’ au îmbrăcat ceva albastru, au colorat inimioare în albastru, în semn de susținere a Convenției cu privire la Drepturile Copilului, adoptată în urmă cu 31 de ani.
📖 În cadrul lecției pe care am dedicat-o acestei zile, elevii au urmărit înregistrări video, au discutat cu profesorii despre drepturile acestora la un viitor mai bun, mai sigur.
📌 Anul acesta, pandemia de COVID-19 a dus la o criză a drepturilor copilului, iar acum, mai mult ca oricând, respectarea acestor drepturi trebuie să fie o prioritate. 💙💙💙 Copiii au DREPTURI! Să le respectăm! 🇹🇩🇹🇩🇹🇩 Scoala de Limba Romana Dacia- Atena si Acharnes este un proiect care se desfășoară cu sprijinul DRP- Departamentul pentru Românii de Pretutindeni TVR Internaţional România Actualităţi UNICEF Romania

Lasă un răspuns