[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Copiii români olimpici cu părinții plecați afară? Niște GOLANI

logo glani opinii

O parte din copii români, premiați la olimpiadele internationale, au parintii plecați la muncă în străinătate, dar politicienii au hotărât că sunt niște GOLANI.

Cdoina chelaruu aproximativ 15 ani in urma Romania a hotarat ca nu mai are un loc de munca pt mine si chiar daca aveam un acoperis deasupra capului am stiut ca va veni ziua cand nu il voi mai putea intretine daca nu voi munci.Am luat calea pribegiei ca multi alti romani impinsi de la spate fiecare de problemele lui.

In fiecare moment petrecut departe de casa si de Romania mi-am dorit si am sperat ca revenirea mea definitiva acasa sa fie cat mai aproape dar Romania si-a lasat destinele pe mainile unor hoti, unor infractori ,unor interlopi si unor semianalfabeti.Toti cei enumerati de mine mai sus formeaza clasa politica romaneasca. O haita de sacali care, atunci cand nu se mananca intre ei, ne mananca noua zilele. O adunatura de hoti care fura painea copiilor nostri de la gura, niste haimanale care ii obliga pe bunicii si parintii nostri sa traiasca in mizerie, sa moara de foame sau sa moara din lipsa medicamentelor.

Am fost obligati sa ne lasam pruncii, bunicii si parintii acasa si sa plecam in cele 4 colturi ale lumii, sa-i putem intretine, sa le putem asigura bucata zilnica de paine si medicamentele necesare ca sa poata trai. Mai bine de jumatate din ceea ce castigam trimitem acasa. Romania, reprezenta de clasa politica, nu a fost capabila sa multumeasca macar odata diasporenilor de eforul care-l fac si de pe urma careia tara reuseste sa se mentina pe linia de plutire din punct de vedere economic. Politicienii au continuat sa fure, au continuat sa vanda, au continuat sa minta si sa acuze pe cei plecati in lumea larga, ba de lipsa de patriotism, ba de lasitate, ba ca ar fi hoti etc.

rosu dentist

Mai nou, rudele celor plecati sunt CURVE si GOLANI. Cum in orice familie exista macar un membru plecat la munca in strainatate, iata-ne o tara plina de CURVE si GOLANI.

O parte din copii romani premiati la olimpiadele internationale au parintii plecati la munca in strainatate, dar politicienii au hotarat ca sunt niste GOLANI. Mamele acestor copii au facut sacrificii ca ei sa ajunga olimpici si sa poarte cu mandrie cele trei culori ale steagului romanesc, dar pt. politicieni aceste femei (care ar trebui, de fapt, premiate si ele ca si copiii lor) sunt niste CURVE.

Dar cred ca pana la urma vor trece cu vederea ca tara condusa de ei (Romania) este o tara plina de golani si curve atata timp cat le vom permite sa fure ,sa vanda ,sa minta si in primul rand atata timp cat le vom permite ca din banii nostri de contribuabili sa isi poata intretine familiile in lux, atata timp cat le pot plati studiile progeniturilor lor in strainatate, vacantele, masinile de lux, hainele de firma etc, etc. Pt. ei este important ca bugetul de stat este la buna lor dispozitie, ca pot face ce vor, cand vor si cum vor cu banii nostri, in rest … ramane doar asa cum au stabilit: atata timp cat ei pot trai bine pe spinarea curvelor si a golanilor, cel mai bine este ca acestia sa fie cat mai multi.

Mesajul meu catre domnii politicieni este urmatorul:CURVE SUNT MAMELE, NEVESTELE SI FIICELE LOR, IAR GOLANI SUNT EI, TATII SI FII LOR. Astfel numarul de golani si curve din Romania s-a redus considerabil,iar ceea ce pot spune (scrie) este ca avem o clasa politica plina de curve si golani.

Doina Chelaru – Roma