[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Copil român abuzat de doi bătrâni italieni pe 20 de euro

Cu toate că aceștia mai fuseseră arestați și erau încă cercetați, doi bătrâni din Bari,  Vincenzo Vinciguerra, 69 de ani și Pasquale Marziliano, 74 de ani, au continuat să se „întrețină” cu un copil român de 13 ani.

Cei doi îl ademeneau cu sume mici și-și făceau plăcerile în locuri retrase. Cel puțin două episoade de acest tip, cele din 31 martie și 2 aprilie, sunt confirmate de autorități. În aceste date cei doi bătrâni l-au convins pe minor să urce la ei în mașină după care au plecat pe câmpurile din Sannicandro (Bari) unde ar fi întreținut relații sexuale cu acesta, „răsplătindu-l” cu câte 20 de euro fiecare.

Aflând că micuțul a fost ascultat de către carabinieri, bătrânii au încercat să cumpere tăcerea părinților copilului cu 200-300 de euro. Nu le-a reușit însă.

Procuratura din Bari anchetează cazul încă din decembrie 2016 și vorbește și despre posibilitaea existenței și a altor minori implicați, majoritatea dintr-un campus rom din cartierul Carbonara al orașului Bari.

Toate acestea au ieșit la iveală în urma unei anchete televizive a programului „Le ”Iene”. Copii au fost încredințați serviciului de protecție a minorilor iar campusul evacuat.

foto: corriere.it