[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Copil terorizat de un bărbat deghizat în Moș Nicolae. Tatăl natural al băiețelului este la muncă în străinătate (Video)

Mama copilului de 5 ani care a plâns în hohote la întâlnirea cu Moş Nicolae, după ce bărbatul deghizat l-a ameninţat şi a lovit în repetate rânduri podeaua cu un băţ, spune că a crezut că e bine ce face, însă recunoaşte că a exagerat şi susţine că nu şi-a lovit sau maltratat niciodată băieţelul, pe care îl creşte singură.

Moşul, care de fapt este unchiul băiatului deghizat, îi cere celui mic să fie cuminte şi să promită că nu mai mâzgăleşte pereţii de la grădiniţă şi că o va asculta pe mama sa.

Filmuleţul a fost făcut public chiar de tatăl natural al băieţelului, care este la muncă în străinătate. Acesta a primit filmuleţul chiar de la mama băieţelului, de care s-a despărţit. Tatăl celui mic a sesizat Direcţia pentru Protecţia Copilului din Constanţa, care, mai apoi a apelat la aceeaşi instituţie din Bistriţa-Năsăud.

Moşul, care de fapt este unchiul băiatului deghizat, îi cere celui mic să fie cuminte şi să promită că nu mai mâzgăleşte pereţii de la grădiniţă şi că o va asculta pe mama sa. Filmuleţul a fost făcut public chiar de tatăl natural al băieţelului, care este la muncă în străinătate. Acesta a primit filmuleţul chiar de la mama băieţelului, de care s-a despărţit.

Şocată de amploarea pe care a luat-o toată această întâmplare, mama băieţelului, o bistriţeancă de 31 de ani din Bistriţa-Bârgăului, spune, printre lacrimi, că îşi iubeşte puiul ca pe ochii din cap şi recunoaşte că a exagerat.
„Am vrut să îl speriu puţin de Moş. A primit şi cadouri. Nu cred că în filmarea aia s-a văzut că l-a snopit în bătaie Moşu`. Recunosc că, ca şi mamă am greşit puţin. Îl cresc singură. Aşa am crezut că e bine să fac. Recunosc că am greşit. E copilul meu şi mă doare sufletul. Nu îl maltratez, e sufletul meu. Poate am exagerat puţin, dar nu l-am maltratat sau bătut niciodată”, a mărturisit mama băieţelului.
Citeste mai mult: adev.ro/p0nani

Lasă un răspuns