[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Crimă groaznică în Italia. Doi români cu craniile zdrobite au fost găsiți pe un câmp (Video)

Doi români de 28 şi 38 de ani au fost găsiţi morţi, cu craniile zdrobite, pe un câmp din apropierea localității Chivasso, provincia Torino, ieri după amiază, 24 octombrie.

Cei doi au fost dați dispăruți marți seara, 23 octombrie, de proprietarul stânii unde victimele lucrau ca ciobani, potrivit publicației La Sentinella del Canavese.

Pentru a detecta cadavrele găsite la o distanță de 500 de metri unul față de altul, a fost nevoie de intervenția unui elicopter al carabinierilor din localitatea Volpiano, după denunțul de dispariție.

Poliția este pe urmele a doi bărbați, tot ciobani, suspectați de aceste crime.

Se pare că la originea odioasei crime a fost o ceartă între ciobani pentru locul în care pasc ovinele și bovinele. Asasinii au dat foc rulotei unde cele două victime dormeau, după care i-a umărit și omorât.

Există indicii importante, începând cu arma crimei (bastoane). Carabinierii caută doi bărbați care fug la bordul unei mașini mici.

Vedeți video aici: http://lasentinella.gelocal.it/ivrea/cronaca/2017/10/24/news/chivasso-duplice-omicidio-nei-campi-le-vittime-hanno-la-testa-fracassata-1.16032990?ref=fbfsc

Update:

Doru Constantin Olaru, 28 de ani și Costel Cornel Calinciuc, 38 de ani

Conaționalii noștri lucrau ca ciobani, având în grijă peste 500 de oi la o înălțime de 2.700 metri, localitatea Ceresole Reale (Torino)

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

 

 

 

Lasă un răspuns