[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Crimă la Pavia. Arestat un român


PAVIA
Un român de 34 de ani, fără domiciliu stabil, Constantin S.a fost arestat noaptea trecută în localitatea Golferenzo (Pavia). Cu trei zile în urmă o femeie în vârstă, Alma Pecorara, din localitatea Montecalvo Versiggia din regiunea Oltrepò Pavese (MI) a fost asasinată în urma unei certe aprinse cu Constantin.
Românul, deși muncea ca zilier, era cunoscut forțelor de ordine pentru scandalurile și certurile pe care le declanșa periodic pe fondul băuturii . Profitând de faptul că bătrâna i-a deschis și cu motivul unei datorii de 100 de euro, omul a agresat-o și în final omorât-o. Se pare că femeia, care avea o serie de imobile și camere pe care le închiria la negru, datora românului un depozit de 100 de euro de la o chirie și nu vroia să i-l înapoieze, fapt care a degenerat în uciderea acesteia. În dimineața zilei crimei acesta telefonase femeii fără ca aceasta să vrea să-l întâlnească pe român pentru a-i înapoia depozitul.
Carabinierii din Pavia, cei care se ocupă de caz, au descoperit, pe lângă amprente și obiecte furate din casa victimei și un cuțit, arma cu care se prezumă că a fost ucisă femeia.

Lasă un răspuns