[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Cu Brâncuși la copiii din Atena

      Asociatia Interculturala Romano- Elena Dacia din Atena în parteneriat cu Biblioteca Naţională a României, în colaborare cu Consiliul Judetean Gorj, Scoala Populara de Arte „Constantin Brâncuși” Targu Jiu și Biblioteca Județeană „Christian Tell” Gorj invită copiii români din diaspora, sâmbătă , 20.02,2021, ora 12.00, pe platforma Zoom la evenimentul cultural DIALOGURI LA MASA TACERII – 145 DE ANI DE LA NAȘTEREA SCULPTORULUI CONSTANTIN BRANCUȘI.

      🟦🟨🟥 În cadrul întâlnirii, copiii și tineri de pretutindeni vor avea parte de prezentarea unei bibliografii cu publicații despre Brâncuși din partea Bibliotecii Naționale a României, de transmisii în direct de la Târgu Jiu, de unde vom vizita Coloana Infinitului, Poarta Sărutului, Masa Tăcerii și Casa Memorială Constantin Brâncuși.

🟦🟨🟥 Alături de noi, Daciana Ungureanu, profesor de artă decorativă va prezenta o colectie impresionantă de piese autentice de port popular, alături de tablouri proprii- vase pictate , tablouri și obiecte realizate manual.

🟦🟨🟥 🎤🎼🎹 Evenimentul se va încheia cu un moment artistic oferit de Ansamblul Folcloric „Maria Lătărețu” al Scolii Populare de Arte „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu. Vă așteptăm cu drag! #Departamentul pentru Românii de Pretutindeni Scoala de Limba Romana Dacia din Atena Școala Internațională de Limba Română Dacia- Cursuri Online

Lasă un răspuns