[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Cum a câștigat o familie de români din Piacenza un Fiat 500?

În luna februarie Esselunga, una din cele mai mari rețele de supermarketuri din Italia, înființată în 1957 la Milano de către Bernardo Caprotti, a sărbătorit 60 de ani activitate.

Cu această ocazie au fost puse „la bătaie” 1500 de mașini Fiat 500 Longue. Practic fiecare client  deținător al unui „fidelity card” care făcea cumpărături de minim 30 de euro pe un singur bon sau acumula 50 de puncte, putea fi câștigătorul  unui astfel de autoturism.

Cum s-a întâmplat? În urmă cu vreo lună, făcând cumpărături aici, în acest supermarket, soțul este oprit la casă de o vânzătoare și  informat că este fericitul câștigător al unui autoturism Fiat 500. „Ești nebun?” îi spune soția odată ajuns acasă, neîncrezătoare în cele auzite. Atunci iau bonul fiscal și sună la numărul verde al companiei de unde li se confirmă că da, au câștigat acest premiu.

Rezidentă în Piacenza, familia este originară din Timișoara și de 10 ani lucrează în Italia având un copil. O familie simplă, căreia, după ani de sacrificii, șansa i-a surâs într-un moment când chiar avea nevoie. „Așteptam momentul oportun să o schimbăm pe-a noastră, mai spun fericiții câștigători, pentru că chiar aveam nevoie.”

Astfel, sâmbătă, 17 iunie, cei doi au mers direct la fabrica din Torino pentru a-și ridica premiul. Un premiu binemeritat pentru fidelitatea lor, pentru faptul că de ani de zile fac cumpărăturile la Esselunga.

Cristi Merchea