[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Cum să preparăm un antibiotic și antiviral natural

 

mortar_and_pestle_with_herbs

Mare parte din cititori știu despre problema rezistenței bacteriilor la antibiotice. Şi mai știu şi de pericolele inerente declanşate de antibiotice care sunt rareori publicate de mass-media. Ce este chiar mai puțin cunoscut sunt alternativele sigure şi eficiente, în special cele preparate în casă.

         Antibioticele farmaceutice sunt proiectate doar pentru bacterii. Deci, dacă suferiţi de vreo infecție virală sau fungică și vi s-a prescris un antibiotic, nu numai că mizaţi pe noroc pentru a găsi o soluție, dar aruncaţi cu zarurile împotriva unor efecte secundare potențiale pe termen scurt și pe termen lung.

Aparent, antibioticele farmaceutice au formule sintetice complexe, în schimb, se pare că același lucru nu este valabil pentru antibioticele naturale, dintre care multe pot, de asemenea, fi folosite ca antifungice şi antivirale.

Iată un tonic pe care îl puteți prepara cu ușurință ca o soluţie pentru o varietate de boli, realizate cu mai multe ingrediente  tradiționale, care sunt antibiotice, antivirale și antifungice.

 

aruncăm o privire înapoi la elementele de bază. Un tonic tradițional din Europa medievală

 

Acest tonic curăță acţionând ca un multi-tasking anti-patogen total pentru bacterii, viruși şi infecţii fungice. Este ușor de făcut și este ieftin. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la efectele secundare, dacă există. Această reţetă este utilă şi pentru rezolvarea candidozei.

 

turmericIngrediente:

 

     700 ml oțet de mere (folosiți întotdeauna organic)

     1/4 cană de usturoi fin tocat

     1/4 cană de ceapă tăiată mărunt

     2 ardei proaspeţi

     1/4 ceaşca ghimbir ras

     2 linguri de hrean ras

     2 linguri de pulbere de turmeric sau 2 bucăți de rădăcină curcuma

 

Mod de preparare:

 

Se combină toate ingredientele într-un castron, cu excepția oțetului.

Se transferă amestecul într-un borcan mare.

Se toarnă oțet de cidru de mere și se umple la început. Cel mai bine este dacă 2/3 din borcan constau din ingredientele uscate, iar restul este umplut cu oțet.

Închideţi bineșiagitaţi.

Păstrați borcanul într-un loc răcoros și uscat timp de 2 săptămâni. A se agita bine de mai multe ori pe zi.

După 14 zile, se stoarce bine şi se strecoară lichidul. Pentru rezultate mai bune, puneţi un tifon peste el. Strângeți bine astfel încât întregul suc  să iasă.

Utilizați restul de amestec uscat atunci când gătiți.

Se procedează începând cu o linguriţă la început, nu pe stomacul gol. Fiecare dintre ingrediente are proprietăți medicinale puternice.

Acest amestec este similar cu originalul din formula Schultz, care nu include adăugarea turmericului.

Dar, în loc de a recurge la mijloace naturale, care sunt dovedite efciente din punct de vedere clinic, cu mar fi de argintul coloidal, ulei de oregano și mierea Manuka, cea mai mare parte a comunității științifice se bazează pe Big Pharma pentru identificarea unor  noi costisitoare, sintetice „soluții”.

Dependenţa de antibiotice farmaceutice a dus la seria de antibiotice fluorochinolone, cum ar fi Cipro și altele. Se afirmă în continuare de către mass-media medicală, că „beneficiile depășesc riscurile”.

     Antibioticlee farmaceutice trebuie evitate cât mai mult posibil, în special pentru boli minore.

 Carmen Vraniţani

Citiți și:

http://www.emigrantul.it/chlorella-si-miracolul-farmaciei-verzi/