[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Cursuri de teatru pentru copiii din Roma și provincie

Sâmbătă, 14 ianuarie, ora 11.oo, la Teatro Club din Roma, Via dei Furi n.5  încep cursurile de teatru pentru copii.

Despre ce este vorba? Ne-am gândit la o modalitate prin care copiii vor învăța încet încet să iubească poezia, să citească, să relaționeze, să-și descopere aptitudinile artistice și creative. Pentru că aici vom crea un adevărat laborator în care vom învăța să înțelegem rostul cuvintelor, să empatizăm cu personajele și cu cei de lângă noi,  să socializăm, să ne dezvoltăm frumos personalitatea.

Copiii adoră teatrul, iar activitatea de grup este pentru ei o bună ocazie de a învăța lucruri pe care oamenii mari le-au deprins cu timpul. Dialogul scenic îi poate duce la crearea unor prime prietenii, deoarece presupune relaționare, răbdare, ajutor reciproc. Exercițiile de dicție îi vor învața să pronunțe, iar experiența scenică îi va induce să fie curajoși.

La încheierea cursului fiecare copil va primi un portofoliu care va cuprinde certificatul de absolvire, un album foto de prezentare realizat de un profesionist, fișele de aptitudini și evaluare.

Portofoliul va deschide calea absolventului spre lumea artei teatrale, a telviziunii și a prezentărilor de modă.

Vă așteptăm pentru a descoperi cele mai nebănuite taine ascunse în fiecare dintre noi. De ce „noi”? Pentru că le vom descoperi împreună: actori, profesori, părinți și copii. Deviza noastră este Fă din teatru viață, dar să nu faci din viață un teatru!

Info și înscrieri: Valentina Popa, 3247765187