[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Dacica – Grottaferrata VICTORIE 3-0 IN DEPLASARE

Mare-meci-mare duminica, 26 ianuarie, pentru echipa de fotbal romaneasca Dacica.

Grottaferrata – SC DACICA 0-3  (0-2)

Echipa romaneasca Dacica face furori in cea de-a XVII etapà. Daca acum doua duminici facea egal acasa, la Borghesiana, iar cu doua etape 7-4 tot in casa, ieri Dacica a facut meciul etapei: 3-0 in deplasare cu cei de la Grottaferrata. Baietii condusi de Valentin Vlad au schimbat de ceva timp macazul si s-au pus pe treaba cum demult nu o mai facusera.

Fara suporteri dar cu inima mare, cu pregatirea bine pusa la punct si cu constiinta unui finantator care le-a mai luat din griji, echipa a facut un meci fara greseala. Toti jucatorii au marcat adversarul, au tinut terenul ocupat si nu au permis celor de la Grottaferrata sa respire prea mult. Golurile nu au intarziat sa apara. In minutul 10 inscrie Tănase urmat de Văsui in al 30′-lea si Crăciun 84′(penalty).

Se așteaptă cu nerăbdare meciul pe teren propriu duminica, 2 februarie,  orele 11, împotriva echipei Rocca di Papa, echipa situată pe locul 2.

Toti cei care vor sa vada un meci de zile mari intre doua echipe puternice si, mai ales, sa sustina compatriotii nostri, sunt asteptati pe terenul de la baza sportiva M.Brasili din  Via Lentini snc ( zona Borghesiana ).

Echipa care a evoluat duminica la Grottaferrata:

12 Maftei C,2 Cràciun L,3 Maxim A(75’Volodea),4 Balint A(65’Staicu F),5 Bordian C,6 Antaluca M,7 Ionescu I,8 Vàsui A,9 Tànase B,11 Mihai C,13 Zaharia C(57′ Beldian G)..

Rezerve:
1 Florea Dorin
16. Reut Vasile
17.Artenie Bogdan

Forza DACICA!