[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Dan Diaconescu ridicat și dus la închisoare pentru 5 ani și 6 luni

 

dan diaconescu 3

Dan Diaconescu ridicat de poliție de la domiciliul său pentru a fi dus la cea mai apropiată închisoare. Sentința pronunțată pentru 5 ani și 6 luni de închisoare cu executare își începe termenul pe 4 martie 2015

“Eu eram pregatit cu un discurs pentru achitare, dar acum cred ca niciun roman nu mai are incredere in justitie, eu nici atat. Mi-au inchis televiziunile, mi-au inchis și partidul, acum m-au inchis si pe mine.

Pentru prima oara voi fi intretinut de telespectatori, de dvs., 28 de milioane de lei pe luna.

Va las foarte saraci si foarte naivi, sper sa nu va gasesc si mai saraci si mai naivi”, a spus Dan Diaconescu, la iesirea din casa, dupa ce a ridicat mainile si a aratat catusele jurnalistilor.

Dan Diaconescu a fost condamnat pentru santaj pentru ca i-ar fi cerut unui primar din Arad 200.000 de euro pentru a nu face publice informatii compromitatoare despre acesta.

Pe lîngă pedeapsa cu inchisoarea, judecatorii au mai dispus o interdictie – Dan Diaconescu nu va avea dreptul sa practice meseria de jurnalist timp de 10 ani, adica inca cinci ani de la ispasirea pedepsei in inchisoare.

sursa: nasul.tv