[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Dany Alves pleacă de la Juventus Torino și urmează să semneze cu Manchester City

Presa italiană a scris în ultimele zile că fundașul dreapta de 34 de ani, Dany Alvez,  urmează să ajungă la Manchester City, unde va lucra din nou cu Pep Guardiola, primind un contract pe două sezoane. Ce doi au mai colaborat între 2008 şi 2012 la gruparea catalană.

Juventus Torino a refuzat să-i ofere o prelungire a înțelegerii pe mai mult de un an, fiind dezamăgiți de declarațiile brazilianului care a intrat în conflict cu persoanele din conducerea echipei torineze, spunanând că Paulo Dybala ar trebui să plece de la Juventus pentru a-și atinge potențialul maxim.

Beppe Marotta, directorul executiv al lui Juventus, a explicat pentru Calciomercato motivul plecării de la deținătoarea titlului în Serie A a lui Alves și faptul că îl lasă să plece gratis.

„Nu este o pierdere atât de mare, deoarce motivația este fundamentală pentru jucător. Dani Alves ne-a spus că își dorește o altă experiență și am ajuns la o înțelegere cu el și i-am urat mult succes în viitor. Desigur că suntem dezamăgiți de cele spuse, dar putem confirma că acest lucru nu a influențat decizia clubului”, a spus Beppe Marotta.

Torinezii au început deja negocierile pentru înlocuirea fundaşului dreapta. Alesul este un alt brazilian, Danilo, de la Real Madrid, scrie presa italienă.

Editor: Luminita Mirela Negoita