[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

„Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!„ – un proiect de sărbători

Asociația Hope and Love For LIFE pregătește pentru al treilea an acest proiect prin care își propune să ajute copiii care provin din medii mai puțin frumoase ochiului să își împlinească de la cele mai micuțe dorințe până la atingerea unor idealuri pe termen lung.

Astfel, în luna decembrie, membrii organizației non-profit vor posta pe pagina lor de facebook „Asociația Hope and Love for LIFE” fotografii ale cazurilor documentate și verificate din lista acestora de familii cu puține posibilități, iar oamenii care își doresc să ofere o mână de ajutor sau să sprijine aceste familii, vor trimite un mesaj privat echipei asociației. Fiecare caz va avea atașat o scrisoare de la copiii familiei pentru Moș Crăciun și un număr, astfel persoanele dornice („spiridușii”, așa cum îi numesc cei de la asociație) vor primi datele necesare pentru a-i ajuta așa cum este nevoie, plus adresa locuinței și vor rămâne în contact doar cu familia al cărui număr a fost ales.

Acest proiect este unul colectiv, la o familie se pot strânge mai multe persoane, și este originar din Vrancea, activitatea asociației centrându-se majoritar în județ. 

Mai multe detalii pe pagina de facebook: Asociația Hope and Love for LIFE

Lasă un răspuns