[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

De ce trebuie să nu renunțăm! Congres la Roma al Martorilor lui Iehova

Congresul Martorilor lui Iehova în limbă română se va ține la Roma în data de 14-16 iulie.

Prevăzută o afluență de 1800 de persoane provenind din centrul și sudul Italiei

ROMA – Perseverența, mângâierea, speranța vor fi unele dintre subiectele congresului în limbă română al Martorilor lui Iehova. Aproape 50 de comunități de români ale Martorilor lui Iehova prezente de peste 15 ani în centrul și sudul Italiei vor participa la congresul din Roma de la 14 la 16 iulie. Programul va fi prezentat integral în limbă română la Sala Congreselor în Piazzale Hegel. Se prevede o afluență de 1800 de Martori și simpatizanți, dintre care români, romi, moldoveni, maghiari și italieni care au învățat limba română pe propria cheltuială pentru a oferi ajutor spiritual.

Anul acesta tema congresului va fi: „Să nu renunțăm!” Cuvântările și interviurile vor arăta modul în care Dumnezeu “dă perseverență” fiecărui om, chiar și în zilele noastre. (Romani 15:5). Vor fi transmise diferite materiale multimedia care îi vor ajuta pe prezenți să tragă învățăminte despre perseverență atât din Biblie, cât și din creație. Chiar și pentru acest congres a fost pregătit un film care va fi transmis în trei părți, iar în fiecare după-amiază cei prezenți vor putea să urmărească relatarea unei familii care descoperă semnificația cuvintelor lui Isus: „Amintiți-vă de soția lui Lot!” (Luca 17:32). Nu va lipsi botezul celor noi Martori ai lui Iehova prin cufundare completă în apă care va avea loc sâmbătă dimineață la ora 11,45, iar duminică la ora 11,20 cuvântarea publică va dezbate încurajatoarea temă: „Să nu ne pierdem niciodată speranța!”

 

În timp ce tot mai mulți oameni astăzi sunt dezamăgiți, programul zilnic al congresului va pune accentul pe importanța de a continua să facem binele și să perseverăm atunci când ne confruntăm cu probleme. Chiar congresul acesta în limbă română este o dovadă vie că instruirea biblică promovează unitatea și pacea chiar și dintre oameni de etnie și medii culturale diferite. Mulți dintre cei prezenți vor putea relata modul în care astfel de instruire i-a ajutat în procesul de recuperare și integrare socială.

Programul va începe în fiecare zi la ora 9,20.

Intrarea este liberă.

Ulterioare informații legate de acest eveniment, care va avea loc nu doar la Roma, ci și la nivel mondial, precum programul congresului și adresele se vor putea găsi la următoarele link-uri:

https://www.jw.org/it/Testimoni -di-geova/congressi/

https://www.jw.org/it/testimoni-di-geova/congressi/campagna-congresso-2017-trailer/ https://www.jw.org/it/pubblicazioni/libri/programma-congresso-2017/

Contacte pentru media:

Leonardo Di Pilato Tel. 329 425 99 23 – leonardo.dipilato@libero.it

Maurizio Trimboli Tel. 339 619 73 95 – maurtrim@gmail.com

Comunicat remis de către Nicolangelo Gentile