[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

DELICATESE: SALATĂ DE PUI CU GREPFRUT

În orice anotimp ne-am afla, avem nevoie de forțe proaspete – legume, fructe și… carne.

Vei regăsi toate aceste ingrediente în această delicioasă salată de pui cu grepfrut roz. Ține cont de faptul că salata se îmbogățește și datorită mărului și morcovilor pe care le contine compoziția.

Salata4

Ingrediente:

150 g carne de pui fiartă
1 grepfrut roz
1 măr mare
1 morcov
o bucată țelină
puțina maioneză (dacă doriți)
sare

Preparare:

Carnea de pui o tăiem mărunt, radem morcovul, țelina și mărul.
Dacă dorim să servim salata în cojile de grepfrut tăiem un căpăcel, și cu degetul mare începem să despărțim coaja de fruct, mergem încet încet de jur împrejurul fructului.
Curățăm de pielița fructului și îl tăiem bucățele mici, amestecăm cu restu ingredientelor, punem puțină maioneză cât să lege totul și umplem cojile de grepfrut sau o putem servi pe farfurie.
Se poate face și cu carne de curcan.