[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Deputatul de Diaspora, Aurelian Mihai s-a ”indepartat” de grupul PP-DD din Camera Deputaților

Printr-un comunicat pe facebook, deputatul PP-DD de Diaspora, Aurelina Mihai a anunțat acum trei ore că s-a îndepărtat de grupul parlamentar din care face parte, fără a ieși însă din rândurile PP-DD. Ce înseamnă ”îndepărtarea” și motivele acesteia nu au fost însă expuse. Așteptăm mai multe detalii de la domnia sa.

Redăm mai jos comunicatul așa cum a fost postat.

 

 • Buna ziua tuturor,

  Din dorinta de a clarifica pe deplin statutul politic pe care il am in continuare va fac cunoscute urmatoarele:

  1. Astazi, am luat decizia de a ma indeparta de grupul PP-DD din Camera Deputatilor, intentie pe care am facut-o cunoscuta colegilor de partid din colegiul 1 Europa de Vest.

  2. Nu am parasit si nu am intentia de a parasi partidul din care fac parte(PP-DD) cu toate ca in mass-media parasirea unui grup parlamentar este adesea asociata cu plecarea din partidul politic de referinta.

  3. Nici unul din cei cinci deputati care astazi au parasit grupul PP-DD de la Camera Deputatilor nu a parasit si PP-DD.

  4. Sustin in continuare candidatura domnului Diaconescu la functia de presedinte al Romaniei daca dumnealui doreste sa candideze.

  5. Nu am intentia de a ma alatura altui grup parlamentar apartinand vreunui partid politic existent in actuala legislatura.

  6. Continui sa lupt interesele cetatenilor romani din diaspora, a celor care m-au sustinut si care mi-au acordat increderea necesara pentru a fi reprezentati in Parlamentul Romaniei.

  Nu doresc sa insist in prezenta declaratie asupra particularitatilor care m-au determinat sa i-au aceasta decizie, colegii de partid au fost informati din timp asupra problemelor existente.

  Considerati totodata ca PP-DD este reprezentat in Parlamentul Romaniei atat prin grupul parlamentar cu denumirea PP-DD cat si de cei care va reprezentam ca deputati independenti.

  Cu stima,

  Aurelian Mihai

Lasă un răspuns