[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Deputatul Mihai Voicu – refuzat și de cei din Spania

Organizația PNL Spania a decis să-i retragă sprijinul politic deputatului de Diaspora, Mihai Voicu, porivit inforoes.com

„Noi am tras semnale de alarma de la început, din momentul în care un politician care nu cunoștea Diaspora își dorea să primească un scaun pe spatele românilor de aici. Ne-am întrebat de la început oare ce bine ar fi putut aduce un om care nici măcar pentru propriul său interes nu s-a deplasat în Diaspora, să cunoască oamenii, să le afle problemele și să le ofere sprijinul pe viitor, motiv pentru care ar trebui să se afle de fapt în Parlamentul României, ales de Diaspora – pentru a reprezenta interesele și necesitățile oamenilor care l-au ales”, se arată într-un comunicat al filialei PNL din Spania.

„Cazul lui Mihai Voicu este unul cu totul special: în propria-i campanie a fost «prezent » în Diaspora doar prin câteva e-mailuri în care acesta dădea ordine, iar acum, nici măcar virtual”, susține conducerea filialei iberice.

Liberalii români din Spania mai spun că decizia lor a fost luată după ce au observat „absența și lipsa de interes total pentru alegatori”.

„Ne declarăm mâhniți și dezamăgiți pentru lipsa de bun simț a deputatului Voicu față de cetățenii români aflați pe teritoriul Spaniei, cât și față de propria echipă a PNL Spania, care împreună cu restul colegilor din Diaspora, a muncit pentru scaunul acestuia de parlamentar”, a conchis Mihai Săbăilă Petre, președintele  PNL Spania.

Hotărârea liberalilor români din Spania vine după ce alte două filiale, cele din Marea Britanie și din Italia i-au retras sprijinul politic în diaspora.