[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Deputatul PSD Nicolicea nu crede în cozile românilor de la alegerile din 2016. El îi aseamănă cu „hoții de buzunare”

Incredul sau, mai bine spus, rău intenționat și deranjat de prezența masivă a românilor la urnele de vot din străinătate la alegerile din 2016, deputatul PSD Eugen Nicolicea a atacat din nou pe românii emigrați, într-o emisiune difuzată de Antena 3, vineri, 12 iunie 2018:

„E de discutat și ce fel de mobilizare a fost în 2014… dacă a fost.

Nu e greu să faci o coadă la vot. Sunt aduși niște oameni care se mișcă de o așa manieră încât… gata, s-a format coada! (…)

Știți cum se întâmplă cu hoții de buzunare din autobuze.

Unul blochează o ușă și ceilalți aglomerează…, a spus Nicolicea în emisiunea difuzată vineri de Antena 3.

„Jigodia asta continuă să jignească românii din Diasporă ignorând cu bună ştiinţă faptul că cele aproape 4 milioane de emiganţi susţin economia României trimiţând acasă, anual, 3-4 miliarde de euro sau chiar mai mult, a comentat jurnalistul Grigore Cartianu pe contul său facebook. 

Nu cred să existe familie de români care sa nu aibă măcar un membru plecat la muncă în străinătate iar individul scuipă cu venin peste aceşti… refugiaţi economic!”. i-a replicat un internaut, în timp ce un alt român care lucrează în Italia a scris: „Habar n-ai Nicolicea Eugen ce a fost la Verona in 2014 şi nici acum.

Au fost români care au votat cu drapelul în mână, au votat oameni nevăzători şi în cărucior cu rotile.

Ne iubim ţara şi ne vom întoarce acasă să vă stârpim odată pentru totdeauna, adunătură de hoţi!”.

Eugen Nicolicea se află la cel de-al şaptelea mandat în Parlamentul României, cinci dintre acestea fiind obţinute în Mehedinţi, unul în Buzău, ultimul fiind obţinut pe listele PSD Călăraşi.

Lasă un răspuns