[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Descoperă vinurile românești la… Novotel București

revino_NOVOTEL_ENG

În perioada 14 – 16 mai 2016, CrameRomania.ro și ReVino.ro vă invită să participați la prima ediție a evenimentului „REVINO – descoperă vinurile din România, care va avea loc într-un cadru elegant și primitor al Novotel – Sala Paris, Le Foyer si Terasa Mezanin, Calea Victoriei, 37B, București.

Veți descoperi crame și vinuri din România și de peste hotare, zonele viticole și podgoriile românești, cât si oamenii din spatele vinurilor. Scopul principal al evenimentului este promovarea vinurilor de calitate, a consumului responsabil și a turismului viticol din România.

13123026_531665550339744_6864176310988104462_o

Sâmbătă și duminică, iubitorii de vinuri, gastronomie și turism vor avea posibilitatea  în cadrul salonului Revino să deguste vinuri, să descopere zonele viticole din România dar și să-și plănuiască o vizita la cramă. 

Ziua de luni este dedicată în exclusivitate sectorului HoReCa pentru a oferi posibilitatea unei atmosfere profesionale de degustare și afaceri. Evenimentul este completat de masterclass-uri interactive susținute de oenologi din România și de pasionați de vinuri.

Vom compara vinurile din România cu cele internaționale, vom asocia într-un mod inedit vinuri cu mâncare și vom face cunoscute regiunile viticole din România și cramele care-și deschid porțile pentru turiști.

Evenimente conexe vor avea loc în fiecare seară, în locații deosebite – „Wine & friends”.

Ne face plăcere să vă asociați proiectului nostru de promovare a vinului și să construim împreună acest eveniment elegant și educativ în București.

Urmăriți-ne pe site și pe pagina de Facebook Revino.ro pentru programul complet și lista cu participanții.

CONTACT

Alina Iancu

Project Manager
0743 862 874
salut@revino.ro