[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Descoperiți magneziul, mineralul miracol!

magnesio-300x208Un element care nu trebuie să lipsească din aliementaţia noastră

” Magneziul în sine este un co-factor și responsabil pentru funcția a 325 de enzime, este o cerință absolută în incorporarea calciului în oase; păstrează muşchii relaxaţi, inclusiv inima și vasele de sânge, și declanșează zeci de boli în cazul în care aceasta este deficitară , ” scrie Dr. Carolyn Dean, MD, ND, în cartea intitulată ” Miracolul magneziu “.

Deoarece alimentele convenționale, prelucrate duc lipsă de magneziu, suplimentarea este adesea necesară.

Dr. Dean este unul dintre cei mai importanţi experţi în cercetări cu privire la mineralul magneziu și importanța sa în sănătatea umană. Ea se adresează de multe ori public, afirmând ca principalele cauze ale deficitului de magneziu includ, lipsa de magneziu şi a altor minerale din soluri. Metodele de creștere convențională în mod repetat au dovedit că epuizează orice urmă de minerale precum magneziu din sol, făcându-l ” mort ” în ceea ce privește capacitatea lor de a susține alimentele-nutrienţi.

magnesio2” Deficitul de magneziu din sol și cele mai multe îngrășămintele nu conțin magneziu, astfel încât el lipseşte din cele mai multe alimente „, adaugă ea.” De asemenea, gătitulșiprelucrareaalimentelorepuizeazămagneziul. El se găseșteîn cereale integrale, verdeţuri, nucişiseminţe, dar majoritateaoamenilor nu consumă, acestealimente . „

Magnesio_196x196Chiar dacă doza zilnică recomandată de magneziu este între 350 și 400 de miligrame pe zi pentru adulţi, Dr. Dean propune luarea de ce lpuțin de două ori această sumă pentru o sănătate optimă. Deoarece oxidul de magneziu este foarte slab absorbit, dr. Dean recomandăluareacitratului de magneziu, precumșipulverizareauleiului de magneziu pe pielepentrubiodisponibilitatemaximă.

” Uleiul de magneziu este o clorură suprasaturată de magneziu și produce un efect laxativ „, scrie ea.

Înopinia Dr. Dean, dacăar fi săluațidoar un suplimentpentrusănătateavoastră, magneziular fi cel care artrebuiaales. Este pur șisimplucel mai bunînceea ce priveșteechilibrareasănătăţiişimenţinereahomeostaziei.

Carmen Vranițani