[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Detalii cutremurătoare despre românca sechestrată, violată și torturată timp de 10 ani în Calabria

Acum două zile vă aduceam la cunoștință cazul tinerei de 29 de ani care a fost sechestrată, bătută și violată timp de 10 ani de un italian în vârstă de 52 de ani.

Cotactat telefonic de redacția noastră, Mihai Constantin Ghimiși, preotul comunității de români din localitatea Gizzeria, provincia Catanzaro, ne-a spus că majoritatea românilor din localitate lucrează în agricultură și badante, pentru 20-25 de euro pe zi. Comunitatea este formată din circa 1000 de persoane. Biserica are în jur de 30-40 de enoriași.

În urmă cu câteva zile, înainte ca tânăra să fie descoperită și salvată de carabinierii din Lamezia Terme, o echipă de muncitori români s-a deplasat pe câmpul din apropierea locuinței italianului de 52 de ani pentru a monta niște stâlpi. Șeful echipei, un român, colaborator al preotului Mihai Constantin Ghimiși, a stat de vorbă cu agresorul.

Auzind că are soție româncă, românul l-a întrebat pe Giordano unde este soția lui. Acesta le-a spus că este plecată în România, să se ocupe de o fabrică de confecții pe care o deține și l-a ținut de vorbă circa jumătate de zi, cât au durat lucrările, probabil de teamă să nu se apropie prea mult de locuința sa și să fie descoperit. Italianul era neîngrijit, murdar, ceea ce putea da de bănuit.

Mihaela Maricela C., a fost supusă unor torturi greu de imaginat de față cu copiii. Italianul îi spărgea capul ca apoi să i-l coasă cu fir de nylon pentru pescuit. Cu rănile din zona intimă a procedat la fel. De circa un an de zile nu era lăsată să se spele.

Victima a fost plasată într-o casă de cură, iar cei doi copii au fost încredințati serviciilor sociale. Consulul oficiului Bari s-a deplasat în regim de urgență în localitatea Lamezia-Terme, a avut întâlniri cu victima și cu reprezentanți ai poliției locale.

Agresorul Aloisio Francesco Rosario Giordano a fost arestat pentru violență domestică, sclavie și agresiune sexuală agravată. El a mai fost acuzat și în trecut pentru violenţe şi abuzuri sexuale.

Lasă un răspuns