[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Detalii șocante despre românca Verona Popescu, cea care și-a ucis concubinul și apoi l-a castrat

Verona Popescu, românca de 50 de ani din Dragășani și-a ucis concubinul cu un cuțit, după care l-a castrat. Deși achetatorii au spus încă de la început că românca are probleme mintale, aceasta nu a fost supusă unui control psihiatric.

În cursul zilei de ieri, 26/06/2017, Verona Popescu a fost audiată, iar judecătorii au decis arestarea, după ce a fost plasată în arest preventiv.

Aceasta a mărturisit motivele care au stat la baza uciderii concubinului său. Detalii cu adevărat șocante. Femeia a mărturisit că și-a ucis concubinul deoarece acesta era contaminat din cauza aerului și a apei, motiv pentru care i-au apărut niște pete pe piele și s-a simțit nevoită să-l ucidă, deoarece contaminarea a fost făcută de o conspirație mondială care a otrăvit apa și aerul.

Declarația a fost considerată „delirantă” chiar de avocatul româncei care a cerut să fie supusă controlului psihiatric pentru a se constata dacă a avut sau nu discernământ când a comis crima, au declarat surse din presa italiană.

În urma scandalului dintre cetățenii români care îi găseau circumstanțe atenuante, precum și cei care o condamnau pe rețelele de socializare, contul de Facebook al Veronei Popescu a fost închis.

Modena, o româncă și-a ucis concubinul italian apoi l-a castrat

Editor: Luminita Mirela Negoita