[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Dieta cu ananas te ajută să slăbești până la 5 kilograme într-o săptămână

Dieta cu ananas este una din cele mai simple şi delicioase modalităţi de a scăpa de kilogramele în exces, fără a vă înfometa. Potrivit healthyfoodhouse.com, ananasul combate problema balonării, elimină celulita şi retenţia de apă şi îmbunătăţeşte digestia. În plus, datorită conţinutului de bromelină, previne inflamaţia şi accelerează metabolismul.

Este un fruct hipocaloric, având doar 40 kcal pe suta de grame. Pentru a vă bucura de proprietăţile sale, trebuie să îl consumaţi cât mai copt şi, bineînţeles,  proaspăt, nu conservat.

În timpul dietei, trebuie să evitaţi brânzeturile maturate, alcoolul, cărnurile procesate, băuturile energizante şi alimentele bogate în carbohidraţi. În plus, trebuie să beţi cel puţin două ceşti de ceai în fiecare zi.

De asemenea, este recomandabil să limitaţi consumul de ulei la două linguri pe zi şi să evitaţi, pe cât posibil, sarea. Efectele dietei vor fi chiar mai vizibile daca faceţi mişcare de 3-4 ori pe săptămână.

Pentru a vă compune propria dietă, trebuie doar să ţineţi cont de regulile menţionate anterior, dar una din cele mai bune idei de meniu ar fi:

  • Mic dejun: suc de ananas proaspăt stors + un fruct la alegere + 40 de grame de fulgi de ovăz cu iaurt slab
  • Gustare: suc de ananas proaspăt stors + salată verde
  • Prânz: 4 felii de ananas + o felie de pâine de secară + peşte la cuptor sau piept de pui la cuptor + salată verde
  • Gustare: suc de ananas proaspăt stors + un măr
  • Cină: două felii de ananas + o ceaşcă de ceai împotriva balonării + 50 grame de orez fiert

 

Nu uitaţi să consumaţi cel puţin 2 litri de apă în fiecare zi.

Scopul acestei diete este de a detoxifia corpul, implicit, de a slăbi. Chiar dacă nu intenţionaţi să puneţi în practică acest plan alimentar, se recomandă să introduceţi în dietă ananasul, întrucât este un fruct bogat în nutrienţi, care combate pofta de dulce şi vă ajută să vă săturaţi mai uşor. 

JurnalulNational

Lasă un răspuns