[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Din ce în ce mai multe îngrijitoare infidele: din case dispar bani și aur

Din ce în ce mai multe îngrijitore infidele: din case dispar bani și aur  – Acesta este titlul unui articol apărut miercuri, 14 martie 2018, în presa italiană.

Iată ce spune articolul:

Pordenone – Ele desfășoară o muncă fundamentală, ca să nu spunem indispensabilă. Și fără ajutorul lor (plătit), multe familii ar trebui să se ocupe de situații complexe, ca să nu spunem foarte dificile. Acestea sunt îngrijitoarele, personalitățile profesionale care se ocupă de asistență.

Dar aveți grijă: chiar și în acest sector nu lipsesc hoațele. Nimic în comparație cu Gorizia, unde acum câțiva ani o îngrijitoare slovenă a furat 317 de mii de euro de la femeia în vârstă pe care o asista.
Furturile comise de menajere și îngrijitoare, în comparație cu anii trecuți, sunt în creștere. Cele raportate privesc, mai presus de toate, dispariția de bani, bijuterii și unele blănuri.
„Am contactat, nu printr-o agenție, ci prin cunoștințe, o badantă de naționalitate română pentru tatăl meu, pentru că odată ce am pierdut-o pe mama, tatăl meu a rămas singur acasă. Nimic de zis asupra profesionalismului îngrijitoarei, dar, odată cu trecerea timpului, soțul meu și cu mine ne-am dat seama că niște bijuterii dispăruseră din dormitor. Acele bijuterii aparțineau mamei mele, iar îngrijitoarea le păstra în cutia ei.”, a declarat fiica unui vârstnic din Fiume Veneto.
Atenție!
Principala sarcină a publicației Emigrantul este aceea de a relata adevărul, indiferent de consecințele ce le-ar putea avea asupra sa, obligație ce decurge din dreptul cititorilor de a fi corect informați! În acest articol a fost indicată sursa (este de ajuns să dați click pe scrisul albastru, va trimite la articolul respectiv), iar părerea aparține autorului articolului și nu reprezintă punctul de vedere al publicației Emigrantul!

Lasă un răspuns