[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Doi români, bărbat și femeie, găsiți morți într-un portbagaj în Regio Calabria

calabria omicidio4.10. Reggio Calabria

Ioan Lăcătuș, de 28 anni și Ionela Hololea, de 35, au fost omorâți de către Gianrocco Foti cu câteva gloanțe. Cadavrele au fost puse în portbajajul unei mașini Alfa Romeo 146 în proprietatea lui Ioan Lăcătuș. Asasinul au încercat să scape de mașină aruncând-o în mare. Spre ghinionul lui, mașina a rămas blocată pe marginea debarcaderului, ranga găsită la locul faptei nefiindu-i de mare ajutor, relatează ilmessaggero.it

Asasinul care a confesat dubla omucidere, a spus polițiștilor că s-a apărat după ce fusese atacat de cele două victime și alte persoane.
Poliția din Reggio calabria, condusă de Gennaro Semeraro, l-a arestat pe Gianrocco Foti, 38, sub mandat emis de procurorul Federico Cafiero De Raho.

Povestea pe scurt

Foti Gianrocco
Gianrocco Foti

Povestea e mai complicată, pornită de la o aventură amoroasă cu o prostituată de care Foti s-a îndrăgostit și căreia acesta i-a împrumutat 25.000 de euro, pe care îi vroia înapoi odată cu terminarea relației. Victimile sunt cele care au intervenit ca intermediari în această dispută și au invitat pe Foti la o baracă, pe malul mării, pentru a-i restitui banii. Aici a început cearta iar italianul i-a împușcat mortal pe cei doi după care i-a încărcat în bortbaga și încercat să împingă mașina în mare.
A fost găsită și arma (o BERETTA 9 mm deținută legal) și tuburile celor 5 cartușe trase care au corespuns gloanțelor recuperate din corpurile victimelor. Acestea au fost principalele elemente care au stat la baza arestării italianului.