[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Domnule președinte – trădător de țară!

Un român din Marea Britanie, dr.  Dr Tommy Tomescu, membru activ al comunității românești din Insulă, dezamăgit de prestația lamentabilă a președintelui în care a crezut la alegeri.

iohannis

Domnule președinte – trădător de țară, România este mai îndreptățită să limiteze libera circulație a bunurilor, serviciilor și capitalului din UE, decât este Regatul Unit al Marii Britanii sau alte țări din UE să limiteze drepturile românilor în cadrul UE!

90% din industria petrolieră, 90% din producția de autoturisme, 70% din metalurgie și producția de echipamente electrice și 30% din agricultură ale României a fost ACAPARATĂ de companii din UE, dar Dvs. NU ați propus și nici nu sunteți de acord cu limitarea accesului lor și oprirea beneficiilor fiscale pentru aceste companii în România.

Doar 4% din piața muncii din Regatul Unit al Marii Britanii este ocupată de cetățeni europeni, din care doar 0,2% sunt români, iar Dvs. ați declarat că sunteți de acord cu proiectul prin care să li se limiteze drepturile românilor în Regatul Unit al Marii Britanii și orice stat din UE.

Companii din UE își trimit profitul în țările lor și românii sunt nevoiți să meargă să muncească în aceste țări, pentru că piața de producție este acaparată de produsele acestor companii. Statele membre care profită de libera circulație a bunurilor, serviciilor și capitalului în cadrul UE nu pot restricționa drepturile românilor de pe urma cărora au profitat.

PUBLICITATE CREDITE EXTRABANCA

Regatul Unit al Marii Britanii a cerut rambursarea banilor cheltuiți pentru Euro, având în vedere că nu face parte din euro și Dvs. sunteți de acord, dar de ce nu ați cerut rambursarea completă a banilor cheltuiți de România, pentru a intra în spațiul Schengen, fără a fi parte a acestuia?

Marea Britanie a cerut să nu mai plătească alocații pentu copii, dacă românii plătesc taxe în Marea Britanie și copiii locuiesc în România și Dvs. sunteți de acord cu asta, dar nu ați cerut măsuri pentru a compensa plecarea din statul membru a cetățenilor instruiți în România pe banii statului român.

Cu sau fără discernamânt comiteti un abuz, sfidând interesele noastre pe care trebuie să le apărați în fața întregii lumi.

1. Ați întrebat românii din diaspora dacă sunt de acord să să nu beneficieze de protecție sau să-și găsească un loc de muncă în UE, deși muncesc cinstit și plătesc taxe?
2. Le veți plăti Dvs. sau statul român ajutor de șomaj românilor care muncesc în UE, atunci când vor rămâne fără muncă, până își vor găsi altul?
3. Aveți Dvs. mandat să semnați că sunteți de acord și apoi să ne privați de drepturile noastre?
4. Ce justificare aveți să semnați la 19 februarie a.c. pentru acest proiect umilitor pentru români?
5. Ati uitat asa de repede ce ati spus la depunerea juramantului? : ”avem de gandit impreuna, putere si opozitie, asupra rolului nostru in Uniunea Europeana. Imi doresc o voce mai puternica a României in concertul european, un profil mai solid”

Dacă Dvs. nu ați fost în stare să cereți tot ce trebuia cerut, am cerut eu! Am trimis un altfel de proiect de propuneri președintelui Consiliului European și sefilor de state și de guverne din țările UE, în vederea unei declarații în sprijinul intereselor românilor.

Cer competitivitate corectă între cetățenii diferitelor state membre UE și nu ca cetățenii unor state să fie jecmăniți și să nu se poată bucura de aceleași drepturi ca cetățenii din alte state.

Propuneți și Dvs. Acest proiect și Votați-l, dacă țineți cont de jurământul pe care l-ați depus cu privire la apărarea drepturilor și interesele cetățenilor care v-au votat cu majoritate covârșitoare, după ore îndelungi la rând!

Vin alegerile și, dacă semnați proiectul propus de Marea Britanie, diaspora va va calca în picioare atat pe Dvs cat și pe partidul care va sustine , în cazul în care uitați cine v-a votat, ca să deveniți președinte!

Dr Tommy Tomescu
PS. Atasez proiectul meu si o sinteza a celui propus de UK.

https://www.facebook.com/tommy.tomescu.9/posts/454049374788645