[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

DORIN GOIAN – liber de contract, posibil antrenor

144621446517-e1461602169199DORIN GOIAN, liber de contract! Acordul semnat cu Asteras Tripolis s-a incheiat. Un interviu in exclusivitate pentru all4romania.eu.

In urma mesajului postat de fotbalistul Dorin Goian pe contul personal de facebook,  prin care anunta incheierea celor trei ani petrecuti  la Asteras Tripolis,   acesta a declarat ca, atat  in viata lui cât si a familiei, urmeaza o mini vacanță, dupa care e posibil sa ia in calcul o cariera in calitate  de antrenor. Jurnaliștii de la allforRomania.eu l-a intervievat în exclusivitate.

„Sunt mândru ca am pus umărul la realizarea celei mai mari performante din istoria clubului si anume calificarea 2 ani la rând in grupele Europa League. M-am simțit respectat si apreciat de toată lumea începând de la suporteri,paznici,bucătari,colegi de echipa, antrenori si președinți.
Multumesc Asteras Tripolis!!!”

-Ati terminat un contract dupa cativa ani buni petrecuti in Grecia. Cum a fost aceasta perioada la Asteras Tripolis? Sunt grecii prietenosi?

-Contractul semnat la Asteras Tripolis a fost pe 3 ani. M-am simțit foarte bine, atat eu cat si familia mea. Grecia este o țara superba, iar grecii sunt foarte  prietenoși, pozitivi tot timpul, indiferent de greutățile zilnice.

– Se va reinnoi contractul? Aveti alte…  continuare pe: all4romania.eu